Ruuan ja juoman yhdistäminen (5op)

Opintojakson tunnus: HOS021AS2A

Opintojakson perustiedot


Laajuus
5 op
Opetuskieli
suomi

Intro

Ruoan ja juoman yhdistäminen alkeista kokeellisempaan ja kokemuksellisempaan elämykseen.

Osaamistavoitteet

Tämän opintojakson suoritettuaan opiskelija osaaa analysoida ruokien ja juomien keskeisiä makutekijöitä
Hallitsee yhdistämisen perusteet
Ymmärtää ruoka- ja juomayhdistelmien merkityksen asiakaskokemuksen rakentamisessa

Sisältö

Systemaattisen aistinvaraisen arvioinnin hyödyntäminen
Klassiset yhdistelmät ja moderneihin makuaistimuksiin liittyvät yhdistelmät
Ateriakokonaisuuden suunnitteleminen ja toteuttaminen

Lähtötaso ja sidonnaisuudet muihin opintojaksoihin

Tämä opintojakso on myös osa osaamiskokonaisuutta: Gastronomia

Arviointikriteerit - arvosana 1

Opintojaksojen CONTACT, ONLINE ja BLENDED -toteutuksilla edellytämme läsnäoloa lukujärjestykseen merkityillä opetuskerroilla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 25% arvosanasi laskee yhdellä numerolla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 50%, opintojakso hylätään.

Tietää ja osaa kuvata klassiset yhdistelmät
Tunnistaa klassisiin yhdistelmiin perustuvan ateriakokonaisuuden periaatteet
Tietää peruselementit ruuissa ja juomissa

Arviointikriteerit - arvosana 3

Osaa analysoida klassisten yhdistelmien makutekijät
Osaa soveltaa klassisiin ja moderneihin yhdistelmiin perustuvien ateriakokonaisuuksien periaatteita

Arviointikriteerit - arvosana 5

Hyödyntää ruoka- ja juomayhdistelmiä asiakaskokemuksen rakentamisessa
Osaa suunnitella ja toteuttaa tasapainoisen ateriakokonaisuuden

Siirry alkuun