Operative Planning and Management (5cr)
Course unit code: HOS007AS3A
General information
- ECTS credits
- 5 cr
- Teaching language
- Finnish
Intro
Tällä opintojaksolla keskitytään majoitus- ja ravintola-alan operatiiviseen suunnitteluun ja johtamiseen. Osaat johtaa tuloksellisesti majoitus- ja ravintola-alan liiketoimintaa, ennakoida, suunnitella ja toteuttaa liikeidean mukaista palveluliiketoimintaa. Osaat johtaa innostavasti ja vastuullisesti henkilöstöä ja operatiivista toimintaa. Ymmärrät operatiivisten tunnuslukujen merkityksen ja hyödyntämisen kannattavassa liiketoiminnassa. Osaat viestiä vaikuttavasti ja monikanavaisesti.
Learning objectives
Tämän opintojakson suorittanut osaa johtaa tuloksellisesti majoitus- ja ravintola-alan liiketoimintaa. Osaa ennakoida, suunnitella ja toteuttaa liikeidean mukaista palveluliiketoimintaa. Johtaa innostavasti ja vastuullisesti henkilöstöä ja operatiivista toimintaa. Ymmärtää operatiivisten tunnuslukujen merkityksen ja hyödyntämisen kannattavassa liiketoiminnassa. Osaa viestiä vaikuttavasti ja monikanavaisesti.
Contents
"Majoitus- ja ravintola-alan toimintojen tuloksellinen päivittäisjohtaminen. Toimintojen ennakointi, suunnittelu ja toteutus palvelun liikeidea ja laatutaso huomioiden. Vastuullinen ja innostava henkilöstöjohtaminen majoitus- ja ravintola-alalla. Kannattavuuden hallinta ja operatiiviset tunnusluvut. Operatiivinen viestintä.
"
Assessment criteria - grade 1
Opintojaksojen CONTACT, ONLINE ja BLENDED -toteutuksilla edellytämme läsnäoloa lukujärjestykseen merkityillä opetuskerroilla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 25% arvosanasi laskee yhdellä numerolla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 50%, opintojakso hylätään.
"Tunnistaa ja hahmottaa majoitus- ja ravintola-alan toimintojen tuloksellisen päivittäisjohtamisen periaatteet. Hahmottaa toimintojen ennakoinnin, suunnittelun ja toteutuksen tärkeyden. Tunnistaa vastuullisen ja innostavan henkilöstöjohtamisen merkityksen. Hahmottaa kannattavuuden tunnusluvut."
Assessment criteria - grade 3
"Ymmärtää majoitus- ja ravintola-alan toimintojen tuloksellisen päivittäisjohtamisen periaatteet. Ymmärtää toimintojen ennakoinnin, suunnittelun ja toteutuksen tärkeyden. Ymmärtää vastuullisen ja innostavan henkilöstöjohtamisen merkityksen. Ymmärtää kannattavuuden tunnusluvut."
Assessment criteria - grade 5
Ymmärtää ja osaa analysoida majoitus- ja ravintola-alan toimintojen tuloksellisen päivittäisjohtamisen periaatteet. Ymmärtää ja osaa analysoida toimintojen ennakoinnin, suunnittelun ja toteutuksen tärkeyden. Osaa konkretisoida vastuullisen ja innostavan henkilöstöjohtamisen merkityksen. Ymmärtää ja osaa analysoida kannattavuuden tunnusluvut.