Restaurant Beverages and Drinking CultureLaajuus (5 cr)
Course unit code: HOS026AS3A
General information
- ECTS credits
- 5 cr
- Teaching language
- Finnish
Learning objectives
Tämän opintojakson suoritettuaan opiskelija osaa maistaa ammattimaisesti ja kuvailla juomien makuominaisuuksia.
Osaa kertoa erilaisista juomista asiakaslähtöisesti sekä hallitsee juomien tarjoilukäytänteet
Contents
Johdatus juomien maisteluun ja tarjoiluun
Aperatiivista aveciin (klassiset juomasekoitukset, avecit, viinit, panimotuotteet)
Kansainväliset ja kansalliset juomatrendit ja juomakulttuuri.
Vastuullisuus ja kestävän kehityksen näkökulmat juomien myynnissä.
Assessment criteria - grade 1
Opintojaksojen CONTACT, ONLINE ja BLENDED -toteutuksilla edellytämme läsnäoloa lukujärjestykseen merkityillä opetuskerroilla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 25% arvosanasi laskee yhdellä numerolla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 50%, opintojakso hylätään.
Osaa maistaa ja tunnistaa erilaisia juomia sekä ymmärtää niiden tarjoilun periaatteet. Tunnistaa yleisimmät juoma-trendit.
Assessment criteria - grade 3
Osaa kuvailla ja analyisoida juomien makuominaisuuksia. Soveltaa kansainvälisiä ja kansallisia juomatrendejä tarjoilussa.
Analysoi juomien vastuullisuustekijöitä.
Assessment criteria - grade 5
Osaa suunnitella asiakaslähtöisen juomatarjoilun vastuullisuuden näkökulmat huomioiden.