Restaurant Beverages and Drinking CultureLaajuus (5 cr)

Course unit code: HOS026AS3A

General information


ECTS credits
5 cr
Teaching language
Finnish

Learning objectives

Tämän opintojakson suoritettuaan opiskelija osaa maistaa ammattimaisesti ja kuvailla juomien makuominaisuuksia.
Osaa kertoa erilaisista juomista asiakaslähtöisesti sekä hallitsee juomien tarjoilukäytänteet

Contents

Johdatus juomien maisteluun ja tarjoiluun
Aperatiivista aveciin (klassiset juomasekoitukset, avecit, viinit, panimotuotteet)
Kansainväliset ja kansalliset juomatrendit ja juomakulttuuri.
Vastuullisuus ja kestävän kehityksen näkökulmat juomien myynnissä.

Assessment criteria - grade 1

Opintojaksojen CONTACT, ONLINE ja BLENDED -toteutuksilla edellytämme läsnäoloa lukujärjestykseen merkityillä opetuskerroilla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 25% arvosanasi laskee yhdellä numerolla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 50%, opintojakso hylätään.

Osaa maistaa ja tunnistaa erilaisia juomia sekä ymmärtää niiden tarjoilun periaatteet. Tunnistaa yleisimmät juoma-trendit.

Assessment criteria - grade 3

Osaa kuvailla ja analyisoida juomien makuominaisuuksia. Soveltaa kansainvälisiä ja kansallisia juomatrendejä tarjoilussa.

Analysoi juomien vastuullisuustekijöitä.

Assessment criteria - grade 5

Osaa suunnitella asiakaslähtöisen juomatarjoilun vastuullisuuden näkökulmat huomioiden.

Go back to top of page