Työskentely ja vuorovaikutus ammattikeittiössäLaajuus (5 op)

Opintojakson tunnus: HOS016AS2A

Opintojakson perustiedot


Laajuus
5 op
Opetuskieli
suomi

Osaamistavoitteet

Tämän opintojakson suorittanut tai vastaavan osaamisen hankkinut opiskelija osaa:

Muodostaa oman osaamisprofiilin

Asettaa henkilökohtaisia kehittämiskohteita

Työskennellä itsenäisesti ja ryhmässä ammattikeittiössä,

Hallitsee ruoka-alan keskeiset termit ja toiminnot

Sisältö

Opintojakson sisältöltöjä ovat:

Oman osaamisprofiilin muodostaminen

Henkilökohtaisten kehittämiskohteiden asettaminen

Vuorovaikutus ammattikeittiössä

Työskentely itsenäisesti ja ryhmässä ammattikeittiön toimintaympäristössä

Ruoka-alan ammattisivistys

Lähtötaso ja sidonnaisuudet muihin opintojaksoihin

Opintojakso liittyy ruokatuotannon johtamisen monimuotototeutuksen valintakurssiin.

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Lähi- ja/ tai Online-opetus ja opintojakson osaamistavoitteisiin liittyvät oppimistehtävät.

a. orientoitumistehtävä ja haastattelu min 10 – max 40 pistettä
b. monivalintatehtävät min 5 – max 20 pistettä
c. ryhmätehtävä min 5 – max 40 pistettä

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Hakijat asetetaan paremmuusjärjestykseen valintakurssin opintomenestyksen perusteella. Tämä opintojakso arvioidaan 100 pisteen asteikolla, joka jakautuu edellä kuvattuihin tehtäväosiin.


Opintojakson hyväksyttyyn läpäisemiseen tarvitaan vähintään 50 pistettä siten, että kustakin tehtäväosasta on saatu vähintään tehtäväkohtaiset minimipisteet. Tasapistetilanteessa hakijat hyväksytään arpomalla, mikäli hakijamäärä ylittää aloituspaikkamäärän.

Oppimateriaalit

Tiedot oppimateriaaleista annetaan opintojakson alussa.

Lisätiedot

Opintojakso koostuu orientoitumistehtävästä ja haastattelusta sekä 2,5 päivän pituisesta työpajasta Haagan Restonomikampuksella 10.-12.10.2022. Työpajoissa työskennellään itsenäisesti ja ryhmissä ruoka-alan keskeisten sisältöjen parissa.

Siirry alkuun