Työskentely ja vuorovaikutus ammattikeittiössäLaajuus (5 op)
Opintojakson tunnus: HOS016AS2A
Opintojakson perustiedot
- Laajuus
- 5 op
- Opetuskieli
- suomi
Osaamistavoitteet
Tämän opintojakson suorittanut tai vastaavan osaamisen hankkinut opiskelija osaa:
Muodostaa oman osaamisprofiilin
Asettaa henkilökohtaisia kehittämiskohteita
Työskennellä itsenäisesti ja ryhmässä ammattikeittiössä,
Hallitsee ruoka-alan keskeiset termit ja toiminnot
Sisältö
Opintojakson sisältöltöjä ovat:
Oman osaamisprofiilin muodostaminen
Henkilökohtaisten kehittämiskohteiden asettaminen
Vuorovaikutus ammattikeittiössä
Työskentely itsenäisesti ja ryhmässä ammattikeittiön toimintaympäristössä
Ruoka-alan ammattisivistys
Lähtötaso ja sidonnaisuudet muihin opintojaksoihin
Opintojakso liittyy ruokatuotannon johtamisen monimuotototeutuksen valintakurssiin.
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
Lähi- ja/ tai Online-opetus ja opintojakson osaamistavoitteisiin liittyvät oppimistehtävät.
a. orientoitumistehtävä ja haastattelu min 10 – max 40 pistettä
b. monivalintatehtävät min 5 – max 20 pistettä
c. ryhmätehtävä min 5 – max 40 pistettä
Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty
Hakijat asetetaan paremmuusjärjestykseen valintakurssin opintomenestyksen perusteella. Tämä opintojakso arvioidaan 100 pisteen asteikolla, joka jakautuu edellä kuvattuihin tehtäväosiin.
Opintojakson hyväksyttyyn läpäisemiseen tarvitaan vähintään 50 pistettä siten, että kustakin tehtäväosasta on saatu vähintään tehtäväkohtaiset minimipisteet. Tasapistetilanteessa hakijat hyväksytään arpomalla, mikäli hakijamäärä ylittää aloituspaikkamäärän.
Oppimateriaalit
Tiedot oppimateriaaleista annetaan opintojakson alussa.
Lisätiedot
Opintojakso koostuu orientoitumistehtävästä ja haastattelusta sekä 2,5 päivän pituisesta työpajasta Haagan Restonomikampuksella 10.-12.10.2022. Työpajoissa työskennellään itsenäisesti ja ryhmissä ruoka-alan keskeisten sisältöjen parissa.