Restaurant Pop-UpLaajuus (5 cr)
Course unit code: HOS012AS2A
General information
- ECTS credits
- 5 cr
- Teaching language
- Finnish
Learning objectives
Tämän opintojakson suorittanut tai vastaavan osaamisen hankkinut opiskelija osaa: Suunnitella ja toteuttaa ravintola pop-up –projektin sekä arvioida sen onnistumista, Laatia projektille soveltuvan suunnitelman ja viedä sen käytäntöön, Soveltaa kannattavuuslaskentaa ravintolatoiminnassa, Kehittää liikeideaan sopivia ruoka- ja juomatuotteita, Tehdä markkinointisuunnitelman ja toteuttaa sen
Contents
Opintojakson sisältöjä ovat: Pop-up ravintolan suunnittelu, toteuttaminen ja onnistumisen arviointi, Projekti- ja markkinointisuunnitelman laatiminen, Annos- ja menusuunnittelu, Liiketoimintaan liittyvät kannattavuuslaskelmat
Starting level and linkage with other courses
Opintojakso on tarkoitettu Keittiömestari -suuntautumisen valinneille opiskelijoille. Toteutussuunnitelma on hyväksytettävä kurssin vastuuopettajalla.
Implementation methods, demonstration and Work&Study
1) Lähi- ja/ tai Online-opetus ja opintojakson osaamistavoitteisiin liittyvät oppimistehtävät. 2) Mikäli jo osaat tämän opintojakson osaamistavoitteet, voit näyttää osaamisesi. Kysy lisää opintojakson opettajalta. Lisätietoja osaamisen tunnistamisesta: https://www.haaga-helia.fi/fi/osaamisen-tunnistaminen-ja-work-study
Assessment criteria - grade 1
Opintojaksojen CONTACT, ONLINE ja BLENDED -toteutuksilla edellytämme läsnäoloa lukujärjestykseen merkityillä opetuskerroilla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 25% arvosanasi laskee yhdellä numerolla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 50%, opintojakso hylätään.
Opiskelija osaa laatia projektisuunnitelman pop-up ravintolatoteutusta varten. Osaa huomioida asiakasymmärrystä, kannattavuutta, ammattikeittiöprosesseja sekä työturvallisuutta koskevat elementit toteutuksessa. Tunnistaa toteutuksen kehityskohteet.
Assessment criteria - grade 3
Opiskelija osaa laatia projektisuunnitelman pop-up ravintolatoteutusta varten. Hyödyntää asiakasymmärrystä, kannattavuutta, ammattikeittiöprosesseja sekä työturvallisuutta koskevat elementit toteutuksessa. Osaa arvioida toteutuksen kehityskohteita liiketoiminnan ja vastuullisuuden näkökulmasta.
Assessment criteria - grade 5
Opiskelija osaa laatia projektisuunnitelman ja kehittää suunnitelmaa pop-up ravintolaprojektin aikana. Analysoi ja hyödyntää asiakasymmärrystä, kannattavuutta, ammattikeittiöprosesseja sekä työturvallisuutta koskevat elementit toteutuksessa. Osaa arvioida oppimista sekä toteutuksen kehityskohteita liiketoiminnan ja vastuullisuuden näkökulmasta.
Learning materials
Tiedot oppimateriaaleista annetaan opintojakson alussa.