Restaurant Pop-UpLaajuus (5 cr)

Course unit code: HOS012AS2A

General information


ECTS credits
5 cr
Teaching language
Finnish

Learning objectives

Tämän opintojakson suorittanut tai vastaavan osaamisen hankkinut opiskelija osaa: Suunnitella ja toteuttaa ravintola pop-up –projektin sekä arvioida sen onnistumista, Laatia projektille soveltuvan suunnitelman ja viedä sen käytäntöön, Soveltaa kannattavuuslaskentaa ravintolatoiminnassa, Kehittää liikeideaan sopivia ruoka- ja juomatuotteita, Tehdä markkinointisuunnitelman ja toteuttaa sen

Contents

Opintojakson sisältöjä ovat: Pop-up ravintolan suunnittelu, toteuttaminen ja onnistumisen arviointi, Projekti- ja markkinointisuunnitelman laatiminen, Annos- ja menusuunnittelu, Liiketoimintaan liittyvät kannattavuuslaskelmat

Starting level and linkage with other courses

Opintojakso on tarkoitettu Keittiömestari -suuntautumisen valinneille opiskelijoille. Toteutussuunnitelma on hyväksytettävä kurssin vastuuopettajalla.

Implementation methods, demonstration and Work&Study

1) Lähi- ja/ tai Online-opetus ja opintojakson osaamistavoitteisiin liittyvät oppimistehtävät. 2) Mikäli jo osaat tämän opintojakson osaamistavoitteet, voit näyttää osaamisesi. Kysy lisää opintojakson opettajalta. Lisätietoja osaamisen tunnistamisesta: https://www.haaga-helia.fi/fi/osaamisen-tunnistaminen-ja-work-study

Assessment criteria - grade 1

Opintojaksojen CONTACT, ONLINE ja BLENDED -toteutuksilla edellytämme läsnäoloa lukujärjestykseen merkityillä opetuskerroilla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 25% arvosanasi laskee yhdellä numerolla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 50%, opintojakso hylätään.

Opiskelija osaa laatia projektisuunnitelman pop-up ravintolatoteutusta varten. Osaa huomioida asiakasymmärrystä, kannattavuutta, ammattikeittiöprosesseja sekä työturvallisuutta koskevat elementit toteutuksessa. Tunnistaa toteutuksen kehityskohteet.

Assessment criteria - grade 3

Opiskelija osaa laatia projektisuunnitelman pop-up ravintolatoteutusta varten. Hyödyntää asiakasymmärrystä, kannattavuutta, ammattikeittiöprosesseja sekä työturvallisuutta koskevat elementit toteutuksessa. Osaa arvioida toteutuksen kehityskohteita liiketoiminnan ja vastuullisuuden näkökulmasta.

Assessment criteria - grade 5

Opiskelija osaa laatia projektisuunnitelman ja kehittää suunnitelmaa pop-up ravintolaprojektin aikana. Analysoi ja hyödyntää asiakasymmärrystä, kannattavuutta, ammattikeittiöprosesseja sekä työturvallisuutta koskevat elementit toteutuksessa. Osaa arvioida oppimista sekä toteutuksen kehityskohteita liiketoiminnan ja vastuullisuuden näkökulmasta.

Learning materials

Tiedot oppimateriaaleista annetaan opintojakson alussa.

Go back to top of page