Hospitality in changing business environmentLaajuus (9 cr)

Course unit code: HOT2RH004

General information


ECTS credits
9 cr
Teaching language
Finnish

Learning objectives

Opintojakson suoritettuaan opiskelija
• analysoi ja kehittää hotelli- ja ravintola-alan liiketoimintamalleja
• suunnittelee kannattavia tuotteita ja palveluita asiakaslähtöisesti seuraten toimintaympäristöä
• tunnistaa erilaisia ansaintaperiaatteita ja voi perustella niillä kannattavat päätökset liiketoiminnan suunnittelussa, kehityksessä ja toteutuksessa
• tunnistaa muutos- ja kehittämisprosessiin liittyvät mahdollisuudet ja haasteet

Contents

Eri liiketoimintamallit ja trendit
• Tuotteiden ja palveluiden analysointi sekä suunnittelu kannattavuusnäkökulma huomioiden tiimien ja niiden vastuiden johtaminen
• Tuottojen, tuloksen ja asiakkuusarvon mittaaminen ja hallinta
• Kokonaisvaltainen laadunhallinta

Starting level and linkage with other courses

Suositellaan suoritettavaksi opintojakson Esimiestyö- ja kannattava liiketoiminta hotelli- ja ravintola-alalla jälkeen.

Implementation methods, demonstration and Work&Study

Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:

a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät monimuotototeutuksessa.
b. Työelämäprojektiin tai muuhun projektiin osallistuminen
c. Omassa työssä oppiminen (opinnollistaminen)

Assessment criteria - grade 1

Opiskelija tunnistaa ja osaa nimetä erilaisia liiketoimintakonsepteja, liiketoimintamalleja ja ansaintaperiaatteita. Tunnistaa muutokseen ja kehittämiseen liittyvät mahdollisuudet ja haasteet. Lisäksi opiskelija tuntee alan tuotteiden ja palveluiden suunnittelun ja toteutuksen käytänteet.

Assessment criteria - grade 3

Opiskelija tunnistaa, osaa vertailla ja analysoida erilaisia liiketoimintakonsepteja, liiketoimintamalleja ja ansaintaperiaatteita. Ymmärtää muutokseen ja kehittämiseen liittyvät mahdollisuudet ja haasteet. Lisäksi opiskelija osaa suunnitella tuotteita ja palveluita asiakaslähtöisesti seuraten toimintaympäristöä.

Assessment criteria - grade 5

Opiskelija osaa kriittisesti vertailla ja analysoida erilaisia liiketoimintakonsepteja, liiketoimintamalleja ja ansaintaperiaatteita ja tämän pohjalta perustella kannattavia liiketoiminnallisia päätöksiä. Osaa analysoida ja toimia muutos- ja kehittämisprosessissa. Lisäksi opiskelija osaa suunnitella ja toteuttaa kannattavia tuotteita ja palveluita asiakaslähtöisesti seuraten toimintaympäristöä.

Further information

Elinkeinoyhteistyötä liiketoimintamallien, konseptien ja palveluiden kehittämisessä.

Go back to top of page