Hotelli- ja ravintolayksikkö muuttuvassa toimintaympäristössä (9 op)
Toteutuksen tunnus: HOT2RH004-3008
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 12.06.2023 - 18.08.2023
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 21.08.2023 - 15.12.2023
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 9 op
- TKI-osuus
- 3 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 40
- Koulutus
- HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
- Opettajat
- Terhi Oksanen-Alén
- Nina Niemi
- Hanna Moisio
- Ryhmät
-
RHM31RHM31 Hotelli- ja ravintola-alan liikkenjohdon ko., aikuiset
-
BLENDEDMonimuotototeutus
-
CONTACTLähitoteutus
- Opintojakso
- HOT2RH004
Arviointiasteikko
H-5
Aikataulu
Lukujärjestyksen ja Moodlen mukaan
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:
a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät monimuotototeutuksessa.
b. Työelämäprojektiin tai muuhun projektiin osallistuminen
c. Omassa työssä oppiminen (opinnollistaminen)
Oppimateriaalit
Vähintään yksi futuristi Elina Hiltusen kirjoista (luettelo sivustolla whatsnext.fi)
Valinnaisia artikkeleita / podcasteja Moodlessa olevan tarkemman luettelon mukaan.
Business Model Canvas.
Muu kurssimateriaali Moodlessa.
Opetusmenetelmät ja ohjaus
Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät monimuotototeutuksena.
Työelämäyhteydet
Kurssin materiaali, oppimis- ja kehittämistehtävät liittyvät tiiviisti elinkeinoon ja työelämään.
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
Laskentatoimen tentti
Kansainvälisyys
Esimerkkejä kansainvälisistä majoitus- ja ravintolayrityksistä. Mahdolliset yritysvierailijat ja vierailevat opettajat.
Toteutuksen valinnaiset oppimistavat
a. Omassa työssä oppimalla (opinnollistaminen).
b. Opiskelija voi saada aikaisemmin hankitun osaamisen tunnustetuksi suorittamalla opintojaksosta näytön (AHOT): yhteys ohjaajaan.
Oppimistehtävät
Ennakkotehtävä
Oppimistehtävä 1: kirjallinen referaatti (yksilötehtävä)
Oppimistehtävä 2: ryhmäkeskustelu ja yhteenveto
Oppimistehtävä 3: a) palvelukonseptin laatiminen ja mallintaminen vähintään Business Model Canvasia hyödyntäen, b) palvelukonseptin laadunhallintajärjestelmän luominen
Arviointitavat
Oppimistehtävä 1 - 25 pistettä
Oppimistehtävä 2 - 20 pistettä
Oppimistehtävä 3 - 30 pistettä
Tentti - 25 pistettä
40-54 p. = arvosana 1, 55-66 p.= 2, 67-78 p.= 3, 79-90 p. = 4, 91-100 p. = 5