Hotelli- ja ravintolayksikkö muuttuvassa toimintaympäristössä (9 op)

Toteutuksen tunnus: HOT2RH004-3008

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
12.06.2023 - 18.08.2023
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
21.08.2023 - 15.12.2023
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
9 op
TKI-osuus
3 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 40
Koulutus
HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
Opettajat
Terhi Oksanen-Alén
Nina Niemi
Hanna Moisio
Ryhmät
RHM31
RHM31 Hotelli- ja ravintola-alan liikkenjohdon ko., aikuiset
BLENDED
Monimuotototeutus
CONTACT
Lähitoteutus
Opintojakso
HOT2RH004

Arviointiasteikko

H-5

Aikataulu

Lukujärjestyksen ja Moodlen mukaan

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:

a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät monimuotototeutuksessa.
b. Työelämäprojektiin tai muuhun projektiin osallistuminen
c. Omassa työssä oppiminen (opinnollistaminen)

Oppimateriaalit

Vähintään yksi futuristi Elina Hiltusen kirjoista (luettelo sivustolla whatsnext.fi)
Valinnaisia artikkeleita / podcasteja Moodlessa olevan tarkemman luettelon mukaan.
Business Model Canvas.
Muu kurssimateriaali Moodlessa.

Opetusmenetelmät ja ohjaus

Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät monimuotototeutuksena.

Työelämäyhteydet

Kurssin materiaali, oppimis- ja kehittämistehtävät liittyvät tiiviisti elinkeinoon ja työelämään.

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Laskentatoimen tentti

Kansainvälisyys

Esimerkkejä kansainvälisistä majoitus- ja ravintolayrityksistä. Mahdolliset yritysvierailijat ja vierailevat opettajat.

Toteutuksen valinnaiset oppimistavat

a. Omassa työssä oppimalla (opinnollistaminen).
b. Opiskelija voi saada aikaisemmin hankitun osaamisen tunnustetuksi suorittamalla opintojaksosta näytön (AHOT): yhteys ohjaajaan.

Oppimistehtävät

Ennakkotehtävä
Oppimistehtävä 1: kirjallinen referaatti (yksilötehtävä)
Oppimistehtävä 2: ryhmäkeskustelu ja yhteenveto
Oppimistehtävä 3: a) palvelukonseptin laatiminen ja mallintaminen vähintään Business Model Canvasia hyödyntäen, b) palvelukonseptin laadunhallintajärjestelmän luominen

Arviointitavat

Oppimistehtävä 1 - 25 pistettä
Oppimistehtävä 2 - 20 pistettä
Oppimistehtävä 3 - 30 pistettä
Tentti - 25 pistettä
40-54 p. = arvosana 1, 55-66 p.= 2, 67-78 p.= 3, 79-90 p. = 4, 91-100 p. = 5

Siirry alkuun