Ruokamatkailu (5 op)

Toteutuksen tunnus: TOU2RR001-3023

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
02.01.2024 - 12.01.2024
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
15.01.2024 - 15.03.2024
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
TKI-osuus
5 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 40
Koulutus
HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
Opettajat
Sini Garam
Jari Karjalainen
Ryhmät
RH21SB
RH21SB Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon ko., 2021 aloittaneet
RH21SD
RH21SD Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon ko., 2021 aloittaneet
CONTACT
Lähitoteutus
Opintojakso
TOU2RR001

Arviointiasteikko

H-5

Aikataulu

Torstaisin klo 11.00-13.45
Perjantaisin klo 8.00-10.45

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät päivä-, monimuoto- tai intensiivitoteutuksena
b. Työelämäprojektiin tai muuhun projektiin osallistuminen
c. Tentti ja/tai oppimistehtävä(t)
d. Omassa työssä oppiminen (opinnollistaminen)

Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.

Oppimateriaalit

Suomen ruokamatkailustrategia 2028
Ruokamatkailun tuotesuositukset 2020

Lisämateriaalia Moodlen Kirjallisuus-välilehdellä

Opetusmenetelmät ja ohjaus

Lähiopetus
Oppimistehtävät
Ryhmäprosessi

Työelämäyhteydet

Opintojakso sisältää yhteistyötä Hungry for Finland -lab:n kanssa

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Ei tenttiä

Arviointitavat

Ryhmät saavat ohjausta ja palautetta tehtävien esitys- ja sparrausvaiheessa. Arvioinnit perustuvat osaamistavoitteista johdettuihin tehtäväkohtaisiin arviointikriteereihin.

Siirry alkuun