Ruokamatkailu (5 op)
Toteutuksen tunnus: TOU2RR001-3023
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 02.01.2024 - 12.01.2024
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 15.01.2024 - 15.03.2024
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- TKI-osuus
- 5 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 40
- Koulutus
- HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
- Opettajat
- Sini Garam
- Jari Karjalainen
- Ryhmät
-
RH21SBRH21SB Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon ko., 2021 aloittaneet
-
RH21SDRH21SD Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon ko., 2021 aloittaneet
-
CONTACTLähitoteutus
- Opintojakso
- TOU2RR001
Arviointiasteikko
H-5
Aikataulu
Torstaisin klo 11.00-13.45
Perjantaisin klo 8.00-10.45
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät päivä-, monimuoto- tai intensiivitoteutuksena
b. Työelämäprojektiin tai muuhun projektiin osallistuminen
c. Tentti ja/tai oppimistehtävä(t)
d. Omassa työssä oppiminen (opinnollistaminen)
Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.
Oppimateriaalit
Suomen ruokamatkailustrategia 2028
Ruokamatkailun tuotesuositukset 2020
Lisämateriaalia Moodlen Kirjallisuus-välilehdellä
Opetusmenetelmät ja ohjaus
Lähiopetus
Oppimistehtävät
Ryhmäprosessi
Työelämäyhteydet
Opintojakso sisältää yhteistyötä Hungry for Finland -lab:n kanssa
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
Ei tenttiä
Arviointitavat
Ryhmät saavat ohjausta ja palautetta tehtävien esitys- ja sparrausvaiheessa. Arvioinnit perustuvat osaamistavoitteista johdettuihin tehtäväkohtaisiin arviointikriteereihin.