Ruokamatkailu (5op)
Toteutuksen tunnus: TOU2RR001-3020
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
 - 02.01.2023 - 13.01.2023
 - Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
 
- Ajoitus
 - 16.01.2023 - 17.03.2023
 - Toteutus on päättynyt.
 
- Opintopistemäärä
 - 5 op
 
- Toimipiste
 - Haagan toimipiste
 
- Opetuskielet
 - suomi
 
- Paikkoja
 - 15 - 40
 
- Koulutus
 - HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
 
- Opettajat
 - Sini Garam
 - Sakari Ketolainen
 
- Ryhmät
 - 
                        RH20SBRH20SB Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon ko., 2020 aloittaneet
 - 
                        CONTACTLähitoteutus
 
- Opintojakso
 - TOU2RR001
 
Arviointiasteikko
H-5
                    
Aikataulu
Lähiopetus torstaisin klo 11.00-13.45 ja perjantaisin klo 8.00-10.45
                    
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät päivä-, monimuoto- tai intensiivitoteutuksena
b. Työelämäprojektiin tai muuhun projektiin osallistuminen
c. Tentti ja/tai oppimistehtävä(t)
d. Omassa työssä oppiminen (opinnollistaminen)
Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.
                    
Toteutuksen valinnaiset oppimistavat
Osallistuminen lähiopetukseen
Ahot