Ruokamatkailu (5 op)

Toteutuksen tunnus: TOU2RR001-3006

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
02.01.2020 - 03.04.2020
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
30.03.2020 - 22.05.2020
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 30
Koulutus
HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
Opettajat
Kristiina Havas
Jari Karjalainen
Ryhmät
RH17SH1
RH17SH1 Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus
Opintojakso
TOU2RR001

Arviointiasteikko

H-5

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät päivä-, monimuoto- tai intensiivitoteutuksena
b. Työelämäprojektiin tai muuhun projektiin osallistuminen
c. Tentti ja/tai oppimistehtävä(t)
d. Omassa työssä oppiminen (opinnollistaminen)

Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.

Siirry alkuun