Ruokamatkailu (5 op)
Toteutuksen tunnus: TOU2RR001-3006
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 02.01.2020 - 03.04.2020
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 30.03.2020 - 22.05.2020
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 30
- Koulutus
- HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
- Opettajat
- Kristiina Havas
- Jari Karjalainen
- Ryhmät
-
RH17SH1RH17SH1 Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus
- Opintojakso
- TOU2RR001
Arviointiasteikko
H-5
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät päivä-, monimuoto- tai intensiivitoteutuksena
b. Työelämäprojektiin tai muuhun projektiin osallistuminen
c. Tentti ja/tai oppimistehtävä(t)
d. Omassa työssä oppiminen (opinnollistaminen)
Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.