Ruoka matkailuliiketoiminnan osana Suomessa (5 op)
Toteutuksen tunnus: TOU1RL010-3008
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 03.01.2022 - 25.03.2022
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 28.03.2022 - 20.05.2022
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 40
- Koulutus
- MATKA Matkailun liikkeenjohdon koulutusohjelma
Arviointiasteikko
H-5
Aikataulu
Torstai 31.3. 2022 klo 8.30-13.45
Ruokamuistoja
Opintojakson esittely
Mitä ruokamatkailu on?
Ruokamatkailustrategia
Opintojaksotehtävän esittely ja havainnointitehtävän antaminen
Ryhmäytyminen
Pyörämatkailun tallenteen katsominen. Materiaaleissa Uutisten ja Ryhmäjaon välissä
Powerpoint luentomateriaalissa. Tiina Kattilamäki, Ellare Oy, pyörämatkailun asiantuntija
Torstai 7.4.2022 klo 8.30-13.45
Havainnointitehtävien esitykset (max 10 min)
Innovointitehtävän antaminen
Elämysten tuottaminen ja palvelumuotoilu
Asiakasprofiilit
Torstai 14.4.2022 klo 8.30-13.45
Innovointitehtävän esitykset
Suomalainen ruoka / Finnish gastronomy
Suomalainen ruoka ja siihen liittyvät perinteet sekä raaka-aineet
Ruokatuotteen innovointi, tuotekehitys, hinnoittelu ja kulurakenne
Torstai 21.4.2022 8.30-13.45
Suomalainen ruoka workshop opetuskeittiössä
Torstai 28.4.2022 klo 8.30-13.45
Suomalainen ruoka workshop opetuskeittiössä
Tarinallistaminen ruokamatkailussa
Ryhmäkohtainen sparraus - tehtävän välitsekkaus
Torstai 5.5.2022 klo 8.30-13.45
Lohja 700-vuotta, menu
Yrjö Mensola
Tunticase
Torstai 12.5.2022 klo 8.30-13.45
Tehtävien esitykset
Torstai 19.5.2022 klo 8.30-13.45
Vieraanvaraisuustentti (hyväksytty / hylätty). Materiaali Moodlessa tentin kohdalla.
Palautteet tehtävistä ja kommentit opintojaksosta
Muutokset viikkoaikatauluun mahdollisia
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:
a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät päivä-, monimuoto- tai intensiivitoteutuksena
b. Työelämäprojektiin tai muuhun projektiin osallistuminen
c. Omassa työssä oppiminen (opinnollistaminen)
Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.
Oppimateriaalit
Moodlesivujen materiaalit
Opetusmenetelmät ja ohjaus
Luennot
Ryhmätehtävät
Yksilötehtävät
Sparrausta ryhmissä
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
Vieraanvaraisuustentti 19.5. klo 9.00-9.45
Oppimistehtävät
Opintojaksotehtävä ryhmissä
Vieraanvaraisuustentti
Arviointitavat
Arviointikriteerit tehtävänannossa
Tentti hyväksytty/hylätty