Ruoka matkailuliiketoiminnan osana Suomessa (5op)

Toteutuksen tunnus: TOU1RL010-3007

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
14.06.2021 - 20.08.2021
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
23.08.2021 - 17.12.2021
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
TKI-osuus
3 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 40
Koulutus
MATKA Matkailun liikkeenjohdon koulutusohjelma
Opettajat
Kristiina Havas
Jari Karjalainen
Ryhmät
RLM23
RLM23 Matkailun liikkeenjohdon koulutusohjelma, aikuiset
CONTACT
Lähitoteutus
Opintojakso
TOU1RL010

Arviointiasteikko

H-5

Aikataulu

Ma 23.8. klo 14.00-17.30, lähiopetus Iso auditorio

Opintojakson esittely, mitä ruokamatkailu on?

Ruokamatkailustrategia

Opintojaksotehtävän esittely ja havainnointitehtävän antaminen

Ryhmäytyminen


Ma 13.9. klo 10.00-14.00 online Zoom

Havainnointitehtävien esitykset (max 10 min)

Innovointitehtävän antaminen

Elämysten tuottaminen ja palvelumuotoilu

Asiakasprofiilit


Ma 4.10. klo 10.00-14.00 online Zoom

Innovointitehtävän esitykset

Suomalainen ruoka / Finnish gastronomy

Suomalainen ruoka ja siihen liittyvät perinteet sekä raaka-aineet


To 18.11. klo 9.00-14.00 online Zoom

Tarinallistaminen ruokamatkailussa

Ryhmäkohtainen sparraus - tehtävän välitsekkaus

Vieraanvaraisuustentti (hyväksytty / hylätty). Materiaali täällä Moodlessa tentin kohdalla.


To 9.12. klo 9.00-16.00

Tehtävien esitykset
Yrityskäynti - Tuomaan markkinat tai vastaava

Palautteet tehtävistä ja kommentit opintojaksosta

Muutokset viikkoaikatauluun mahdollisia

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:

a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät päivä-, monimuoto- tai intensiivitoteutuksena
b. Työelämäprojektiin tai muuhun projektiin osallistuminen
c. Omassa työssä oppiminen (opinnollistaminen)

Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.

Oppimateriaalit

Moodlessa oleva aineisto ja linkit

Opetusmenetelmät ja ohjaus

Opiskelijan ajankäyttö moduulin aikana

5 op.=135 h

-lähiopetus 25 h

-Opintojaksotehtävän tekeminen 60 h

-Opintojaksotehtävän ja sen välituotosten esittäminen 5 h

-Lähdemateriaaleihin tutustuminen 45 h

Työelämäyhteydet

Opintojakson toteutus liittyy elinkeinon kehittämiseen ja kansalliseen ruokamatkailuhankkeeseen

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Etätentti 18.11.2021, moodletentti 45 min
hyväksytty / hylätty

Kansainvälisyys

Käytetään ja tutustutaan kansainvälisiin toteutuksiin

Oppimistehtävät

Kehitystehtävä, joka koostuu neljästä osatehtävästä.

a) Havainnointitehtävä

b) Innovointitehtävä

c) Kehitystehtävä

d) Opintojaksotehtävän (kehitystehtävän) esittäminen


e) Etätentti moodlessa suoritettu hyväksytysti

Arviointitavat

Arviointikriteerit
Opintomoduuli arvioidaan seuraavasti:

1. Opintojaksotehtävä arvioidaan seuraavasti:

a) max. 20 p. Havainnointitehtävä


b) max. 10 p. Innovointitehtävä


c) max. 60 p. Kehitystehtävä osa-alueineen ja raportti

d) max. 10 p. Esitys


e) Etätentti moodlessa suoritettu hyväksytysti


Arviointiasteikko

100-93 p. 5

92-83 p. 4

82-70 p. 3

69-60 p. 2

59-52 p. 1

Siirry alkuun