Ruoka matkailuliiketoiminnan osana Suomessa (5 op)

Toteutuksen tunnus: TOU1RL010-3005

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
15.06.2020 - 11.09.2020
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
24.08.2020 - 18.12.2020
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
TKI-osuus
3 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 30
Koulutus
MATKA Matkailun liikkeenjohdon koulutusohjelma
Opettajat
Birgitta Nelimarkka
Kristiina Havas
Ryhmät
RLM22
RLM22 Matkailun liikkeenjohdon koulutusohjelma, aikuiset
Opintojakso
TOU1RL010

Arviointiasteikko

H-5

Aikataulu

Ma 23.9. klo 9.00-13.00

Havainnointitehtävän esitykset

Mitä ruokamatkailu on?

Ruokamatkailukilpailun tulokset

INNO -tehtävänanto




vko 44

Ma 28.10. klo 9.30- 13.00

INNO -tehtävän esitykset


Suomalainen ruoka?

Ruokatapahtuman suunnittelun teoria ja tehtävänanto




vko 48

Ti 26.11. klo 14.00- 18.00

Ruokatapahtuman suunnittelutehtävän esitykset


Ruokamatkailutuotteen suunnittelu - missä mennään?

Teoriaa aiheesta




vko 50

Ke 11.12. klo 9.00-17.00

Ruokamatkailutuotteen esitykset


Vierailu Tuomaan markkinoilla

Yhteenveto opintojaksosta

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:

a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät päivä-, monimuoto- tai intensiivitoteutuksena
b. Työelämäprojektiin tai muuhun projektiin osallistuminen
c. Omassa työssä oppiminen (opinnollistaminen)

Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.

Oppimateriaalit

Moodlessa oleva aineisto ja linkit

Opetusmenetelmät ja ohjaus

Opiskelijan ajankäyttö moduulin aikana

5 op.=135 h

-lähiopetus 36 h

-Viikkotehtävien suunnittelu ja toteutus 50 h

-Etätehtävä 10 h

-Lähdemateriaaleihin tutustuminen 30 h

Työelämäyhteydet

Opintojakson toteutus liittyy elinkeinon kehittämiseen ja kansalliseen ruokamatkailuhankkeeseen

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Etätentti 26.-28.11.2019, moodletentti 45 min
hyväksytty / hylätty

Kansainvälisyys

Käytetään ja tutustutaan kansainvälisiin toteutuksiin

Oppimistehtävät

Neljä viikkotehtävää

a) Havainnointitehtävä


b) Ruokatapahtuman tarjoilun järjestäminen ja suunnittelu


c) Tuotekehitystehtävä

d) Innovointi-tehtävä (ryhmän suunnittelema tehtävä)


e) Etätentti moodlessa suoritettu hyväksytysti

Arviointitavat

Arviointikriteerit
Opintomoduuli arvioidaan seuraavasti:

1. Neljä viikkotehtävää arvioidaan seuraavasti:

a) max. 25 p. Havainnointitehtävä


b) max. 15 p. Ruokatapahtuman tarjoilun järjestäminen ja suunnittelu


c) max. 35 p. Tuotekehitystehtävä

d) max. 25 p. Innovointi-tehtävä (ryhmän suunnittelema tehtävä)


e) Etätentti moodlessa suoritettu hyväksytysti


Arviointiasteikko

100-91 p. 5

90-75 p. 4

74-65 p. 3

64-55 p. 2

54-40 p. 1

Siirry alkuun