Ruoka matkailuliiketoiminnan osana Suomessa (5 op)
Toteutuksen tunnus: TOU1RL010-3005
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 15.06.2020 - 11.09.2020
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 24.08.2020 - 18.12.2020
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- TKI-osuus
- 3 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 30
- Koulutus
- MATKA Matkailun liikkeenjohdon koulutusohjelma
- Opettajat
- Birgitta Nelimarkka
- Kristiina Havas
- Ryhmät
-
RLM22RLM22 Matkailun liikkeenjohdon koulutusohjelma, aikuiset
- Opintojakso
- TOU1RL010
Arviointiasteikko
H-5
Aikataulu
Ma 23.9. klo 9.00-13.00
Havainnointitehtävän esitykset
Mitä ruokamatkailu on?
Ruokamatkailukilpailun tulokset
INNO -tehtävänanto
vko 44
Ma 28.10. klo 9.30- 13.00
INNO -tehtävän esitykset
Suomalainen ruoka?
Ruokatapahtuman suunnittelun teoria ja tehtävänanto
vko 48
Ti 26.11. klo 14.00- 18.00
Ruokatapahtuman suunnittelutehtävän esitykset
Ruokamatkailutuotteen suunnittelu - missä mennään?
Teoriaa aiheesta
vko 50
Ke 11.12. klo 9.00-17.00
Ruokamatkailutuotteen esitykset
Vierailu Tuomaan markkinoilla
Yhteenveto opintojaksosta
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:
a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät päivä-, monimuoto- tai intensiivitoteutuksena
b. Työelämäprojektiin tai muuhun projektiin osallistuminen
c. Omassa työssä oppiminen (opinnollistaminen)
Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.
Oppimateriaalit
Moodlessa oleva aineisto ja linkit
Opetusmenetelmät ja ohjaus
Opiskelijan ajankäyttö moduulin aikana
5 op.=135 h
-lähiopetus 36 h
-Viikkotehtävien suunnittelu ja toteutus 50 h
-Etätehtävä 10 h
-Lähdemateriaaleihin tutustuminen 30 h
Työelämäyhteydet
Opintojakson toteutus liittyy elinkeinon kehittämiseen ja kansalliseen ruokamatkailuhankkeeseen
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
Etätentti 26.-28.11.2019, moodletentti 45 min
hyväksytty / hylätty
Kansainvälisyys
Käytetään ja tutustutaan kansainvälisiin toteutuksiin
Oppimistehtävät
Neljä viikkotehtävää
a) Havainnointitehtävä
b) Ruokatapahtuman tarjoilun järjestäminen ja suunnittelu
c) Tuotekehitystehtävä
d) Innovointi-tehtävä (ryhmän suunnittelema tehtävä)
e) Etätentti moodlessa suoritettu hyväksytysti
Arviointitavat
Arviointikriteerit
Opintomoduuli arvioidaan seuraavasti:
1. Neljä viikkotehtävää arvioidaan seuraavasti:
a) max. 25 p. Havainnointitehtävä
b) max. 15 p. Ruokatapahtuman tarjoilun järjestäminen ja suunnittelu
c) max. 35 p. Tuotekehitystehtävä
d) max. 25 p. Innovointi-tehtävä (ryhmän suunnittelema tehtävä)
e) Etätentti moodlessa suoritettu hyväksytysti
Arviointiasteikko
100-91 p. 5
90-75 p. 4
74-65 p. 3
64-55 p. 2
54-40 p. 1