Ruoka matkailuliiketoiminnan osana Suomessa (5op)
Toteutuksen tunnus: TOU1RL010-3002
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 02.01.2019 - 29.03.2019
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 25.03.2019 - 17.05.2019
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 30
- Koulutus
- MATKA Matkailun liikkeenjohdon koulutusohjelma
- Opettajat
- Birgitta Nelimarkka
- Kristiina Havas
- Ryhmät
-
RL17SFRL17SF Matkailun liikeenjohdon ko, syksyllä 2017 aloittane
-
RL17SGRL17SG Matkailun liikkeenjohdon ko, syksyllä 2017 aloitta
- Opintojakso
- TOU1RL010
Arviointiasteikko
H-5
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:
a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät päivä-, monimuoto- tai intensiivitoteutuksena
b. Työelämäprojektiin tai muuhun projektiin osallistuminen
c. Omassa työssä oppiminen (opinnollistaminen)
Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.