Ruoka matkailuliiketoiminnan osana Suomessa (5op)
Toteutuksen tunnus: TOU1RL010-3002
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
 - 02.01.2019 - 29.03.2019
 - Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
 
- Ajoitus
 - 25.03.2019 - 17.05.2019
 - Toteutus on päättynyt.
 
- Opintopistemäärä
 - 5 op
 
- Toimipiste
 - Haagan toimipiste
 
- Opetuskielet
 - suomi
 
- Paikkoja
 - 15 - 30
 
- Koulutus
 - MATKA Matkailun liikkeenjohdon koulutusohjelma
 
- Opettajat
 - Birgitta Nelimarkka
 - Kristiina Havas
 
- Ryhmät
 - 
                        RL17SFRL17SF Matkailun liikeenjohdon ko, syksyllä 2017 aloittane
 - 
                        RL17SGRL17SG Matkailun liikkeenjohdon ko, syksyllä 2017 aloitta
 
- Opintojakso
 - TOU1RL010
 
Arviointiasteikko
H-5
                    
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:
a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät päivä-, monimuoto- tai intensiivitoteutuksena
b. Työelämäprojektiin tai muuhun projektiin osallistuminen
c. Omassa työssä oppiminen (opinnollistaminen)
Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.