Kestävän tuote- ja palvelukonseptin kehittäminen (projekti) (5 op)

Toteutuksen tunnus: TOU002AS2A-3006

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
18.10.2024
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
18.08.2025 - 30.07.2026
Toteutus ei ole vielä alkanut.
Opintopistemäärä
5 op
Toimipiste
Porvoon toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
1 - 40
Koulutus
RESTO Restonomi matkailu- ja ravitsemisala
Opettajat
Kati Naumanen
Ryhmät
DEMO
Näyttö
Opintojakso
TOU002AS2A

Arviointiasteikko

H-5

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

1. Kontaktiopetus 2. Monimuoto 3. Online

Intro

Tervetuloa oppimaan käytännön projektityöskentelyä yhdessä matkailualan toimeksiantajien kanssa. Opit hyödyntämään kehittämismenetelmiä tuotteiden kehittämisessä sekä myymään ja markkinoimaan niin tuotteita kuin omia ideoitasikin. Saat työkaluja ja vinkkejä siihen, miten projekteissa työskennellään ja miten kehittämismenetelmiä hyödynnetään käytännössä, mikä antaa hyödyllisiä oppeja niin opinnäytetyön tekemiseen kuin myös työllistymistä varten.

Opetusmenetelmät ja ohjaus

Tämä on näyttö- eli DEMO-toteutus opiskelijoille, jotka jo osaavat opintojaksolla opittavat tiedot ja taidot. Opintojaksolla ei ole opetusta tai tapaamisia

Siirry alkuun