Kestävän tuote- ja palvelukonseptin kehittäminen (projekti) (5 op)
Toteutuksen tunnus: TOU002AS2A-3006
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 18.10.2024
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 18.08.2025 - 30.07.2026
- Toteutus ei ole vielä alkanut.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Toimipiste
- Porvoon toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 1 - 40
- Koulutus
- RESTO Restonomi matkailu- ja ravitsemisala
Arviointiasteikko
H-5
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
1. Kontaktiopetus 2. Monimuoto 3. Online
Intro
Tervetuloa oppimaan käytännön projektityöskentelyä yhdessä matkailualan toimeksiantajien kanssa. Opit hyödyntämään kehittämismenetelmiä tuotteiden kehittämisessä sekä myymään ja markkinoimaan niin tuotteita kuin omia ideoitasikin. Saat työkaluja ja vinkkejä siihen, miten projekteissa työskennellään ja miten kehittämismenetelmiä hyödynnetään käytännössä, mikä antaa hyödyllisiä oppeja niin opinnäytetyön tekemiseen kuin myös työllistymistä varten.
Opetusmenetelmät ja ohjaus
Tämä on näyttö- eli DEMO-toteutus opiskelijoille, jotka jo osaavat opintojaksolla opittavat tiedot ja taidot. Opintojaksolla ei ole opetusta tai tapaamisia