Vastuullinen elämystalous (5 op)
Toteutuksen tunnus: TOU001RE1A-3032
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 01.08.2024 - 15.12.2024
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 19.08.2024 - 31.07.2025
- Toteutus on käynnissä.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Porvoon toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 1 - 40
- Koulutus
- RESTO Restonomi matkailu- ja ravitsemisala
Arviointiasteikko
H-5
Aikataulu
Ole yhteydessä vastuuopettajaan heti kurssin alussa ensimmäisellä viikolla.
Intro
Tällä opintojaksolla sinulle tulee tutuksi elämystalouden kokonaisuus sekä opit soveltamaan sen käsitteitä käytäntöön. Sen lisäksi tutustut vastuulliseen matkailuliiketoimintaan Sustainable Travel Finland -ohjelman sekä alan keskeisen lainsäädännön kautta. Kurssilla pääset hahmottamaan keskeistä hospitality-alan lainsäädäntöä sekä perehtymään sopimusoikeuden saloihin. Tulet myös oppimaan työoikeuden perusteita, mistä on hyötyä sinulle sekä työntekijänä että esimiestehtävissä toimiessasi.
Opetusmenetelmät ja ohjaus
Mikäli jo osaat tämän opintojakson osaamistavoitteet, voit näyttää osaamisesi. Teet näyttösi tällä DEMO-toteutuksella, jolle ilmoittaudut PEPISSÄ.
Sinun tulee ilmoittaa halukkuudestasi suorittaa näyttö toteutuksen ensimmäisellä viikolla myös jollekin vastuuopettajista rilla.engblom@haaga-helia.fi, antti.kurhinen@haaga-helia.fi tai pia.vapaavuori@haaga-helia.fi.
Vastuullisessa elämystaloudessa on 60% juridiikkaa ja 40% elämys- ja vastuullisuusasiaa.
Rilla Engblom ja Antti Kurhinen vastaavat kurssin elämys- ja vastuullisuusosion näytöstä ja Pia Vapaavuori kurssin juridiikan osuuden näytöstä.
Arviointitavat
Näytössä näytät aiemmin hankkimasi osaamisesi tentissä ja/tai haastattelussa. Osaamisesi arvioidaan kurssin arviointikriteerien mukaisesti. Juridiikan osuudesta saatu arvosanan vaikuttaa 60% koko kurssin arvosanaan ja elämys- ja vastuullisuusosiosta saatu arvosana vaikuttaa 40% koko kurssin arvosanaan.
Lisätietoja osaamisen tunnistamisesta: https://www.haaga-helia.fi/fi/osaamisen-tunnistaminen-ja-work-study