Matkailuliiketoiminnan tuottojohtaminen (5 op)

Toteutuksen tunnus: TOU001AS3A-3012

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
16.08.2024
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
18.08.2025 - 30.07.2026
Toteutus ei ole vielä alkanut.
Opintopistemäärä
5 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
1 - 40
Koulutus
RESTO Restonomi matkailu- ja ravitsemisala
Opettajat
Kati Naumanen
Ryhmät
DEMO
Näyttö
Opintojakso
TOU001AS3A

Arviointiasteikko

H-5

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

1. Kontaktiopetus

Intro

Matkailuyrityksen kannattavan liiketoiminnan kulmakivi on osaava tuottojohtaminen yhdistettynä tiedolla johtamiseen. Tämä kurssi perehdyttää tuottojohtamisen periaatteisiin ja siihen miten tuottojohtamisella luodaan kannattavuutta ja kilpailuetua. Tuottojohtamisen osaaja puolestaan on matkailuyrityksen tärkeä voimavara.

Oppimateriaalit

Moodlen oppimateriaalit.

Huefner, R. 2015. Revenue Management: A Path to Increased Profits, Second Edition.

Tranter, K., Stuart-Hill, T. & Parker, J. 2013. An Introduction to Revenue Management for the Hospitality Industry.

Opetusmenetelmät ja ohjaus

Tämä on näyttö- eli DEMO-toteutus opiskelijoille, jotka jo osaavat opintojaksolla opittavat tiedot ja taidot. Opintojaksolla ei ole opetusta tai tapaamisia

Toteutuksen valinnaiset oppimistavat

Näyttö
Mikäli sinulla on aiemmin hankittua osaamista opintojakson sisällöistä, voit ottaa opettajiin yhteyttä keskustellaksesi näytöstä.

Opinnollistaminen
Mikäli työtehtäväsi ovat sellaisia, että opintojakson oppimistavoitteet on mahdollista saavuttaa työssäsi, tutustu WORK&STUDY ohjeistukseen.

Go back to top of page