Matkailuliiketoiminnan tuottojohtaminen (5 op)
Toteutuksen tunnus: TOU001AS3A-3012
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 16.08.2024
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 18.08.2025 - 30.07.2026
- Toteutus ei ole vielä alkanut.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 1 - 40
- Koulutus
- RESTO Restonomi matkailu- ja ravitsemisala
Arviointiasteikko
H-5
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
1. Kontaktiopetus
Intro
Matkailuyrityksen kannattavan liiketoiminnan kulmakivi on osaava tuottojohtaminen yhdistettynä tiedolla johtamiseen. Tämä kurssi perehdyttää tuottojohtamisen periaatteisiin ja siihen miten tuottojohtamisella luodaan kannattavuutta ja kilpailuetua. Tuottojohtamisen osaaja puolestaan on matkailuyrityksen tärkeä voimavara.
Oppimateriaalit
Moodlen oppimateriaalit.
Huefner, R. 2015. Revenue Management: A Path to Increased Profits, Second Edition.
Tranter, K., Stuart-Hill, T. & Parker, J. 2013. An Introduction to Revenue Management for the Hospitality Industry.
Opetusmenetelmät ja ohjaus
Tämä on näyttö- eli DEMO-toteutus opiskelijoille, jotka jo osaavat opintojaksolla opittavat tiedot ja taidot. Opintojaksolla ei ole opetusta tai tapaamisia
Toteutuksen valinnaiset oppimistavat
Näyttö
Mikäli sinulla on aiemmin hankittua osaamista opintojakson sisällöistä, voit ottaa opettajiin yhteyttä keskustellaksesi näytöstä.
Opinnollistaminen
Mikäli työtehtäväsi ovat sellaisia, että opintojakson oppimistavoitteet on mahdollista saavuttaa työssäsi, tutustu WORK&STUDY ohjeistukseen.