Opinnäytetyö, vaihe 1 (5 op)
Toteutuksen tunnus: THE7HH901-3140
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 19.04.2024
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 12.01.2026 - 13.03.2026
- Toteutus ei ole vielä alkanut.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Toimipiste
- Verkkokampus
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 1 - 50
- Koulutus
- RESTO Restonomi matkailu- ja ravitsemisala
- RESRU Ruokatuotannon johtaminen
- Opettajat
- Saija Laitinen
- Ryhmät
-
RE6HA4Restonomi, päivä, 6. lukukausi, Haaga, ryhmä 4
-
BLENDEDMonimuotototeutus
-
RE6HA1Restonomi, päivä, 6. lukukausi, Haaga, ryhmä 1
-
RE6HA2Restonomi, päivä, 6. lukukausi, Haaga, ryhmä 2
-
RE6HA3Restonomi, päivä, 6. lukukausi, Haaga, ryhmä 3
-
RR6HA1Ruokatuotanto, päivä, 6. lukukausi, Haaga, ryhmä 1
-
ONLINEVerkkototeutus
-
REB2HA3Restonomi, monimuoto HH160, 2. lukukausi, Haaga, ryhmä 3
- Opintojakso
- THE7HH901
Arviointiasteikko
H-5
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
Opetusmenetelmät ja ohjaus
• Luennot
• Harjoitustehtävät
• Ryhmäohjaus
• Henkilökohtainen ohjaus
• Itsenäinen työskentely
Opinnäytetyön hyväksiluku ja suorittaminen näytöllä: ota yhteyttä tutkintosi opinnäytetyökoordinaattoriin.
Oppimateriaalit
Haaga-Helian opinnäytetyösivujen materiaali https://www.haaga-helia.fi/fi/opinnaytetyo-amk-opinnot. Lähiopetuksen materiaalit Moodlessa.