Opinnäytetyö, vaihe 1 (5 op)

Toteutuksen tunnus: THE7HH901-3063

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
13.06.2022 - 21.10.2022
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
24.10.2022 - 16.12.2022
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 40
Koulutus
RUOKAT Ruokatuotannon johtamisen koulutusohjelma
Opettajat
Saija Laitinen
Ryhmät
RR20SE
RR20SE Ruokatuotannon johtamisen ko, 2020 aloittaneet
CONTACT
Lähitoteutus
Opintojakso
THE7HH901

Arviointiasteikko

H-5

Aikataulu

Lähtötaso ja sidonnaisuudet muihin opintojaksoihin:
Tutkimus-, kehittämis- ja innovointimenetelmien opintojakson jälkeen.

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Opetusmenetelmät ja ohjaus
• Luennot
• Harjoitustehtävät
• Ryhmäohjaus
• Henkilökohtainen ohjaus
• Itsenäinen työskentely

Opinnäytetyön hyväksiluku ja suorittaminen näytöllä: ota yhteyttä tutkintosi opinnäytetyökoordinaattoriin.

Työelämäyhteydet

Opinnäytetyö tehdään yleensä toimeksiantona yritykselle tai yhteisölle.
Opinnäytetyö tukee tekijän ammatillista kehittymistä.

Kansainvälisyys

Opinnäytetyössä käytetään kansainvälisiät alan tietolähteitä.
Opinnäytetyön toimeksiantaja voi olla kansainvälinen yritys tai yhteisö.

Toteutuksen valinnaiset oppimistavat

a. päiväopetus: lähiopetusta noin 16 tuntia 8 viikon aikana
b. monimuoto-opetus: lähiopetusta noin 16 tuntia yhden lukukauden aikana

Siirry alkuun