Opinnäytetyö, vaihe 1 (5 op)

Toteutuksen tunnus: THE7HH901-3062

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
02.01.2023 - 24.03.2023
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
27.03.2023 - 19.05.2023
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 40
Koulutus
HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
Opettajat
Saija Laitinen
Ryhmät
CONTACT
Lähitoteutus
RH20SA
RH20SA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon ko., 2020 aloittaneet
RH20SB
RH20SB Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon ko., 2020 aloittaneet
RH20SD
RH20SD Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon ko., 2020 aloittaneet
RL20SF
RL20SF Matkailun liikkeenjohdon ko.
RL20SG
RL20SG Matkailun liikkeenjohdon ko.
RR20SE
RR20SE Ruokatuotannon johtamisen ko, 2020 aloittaneet
Opintojakso
THE7HH901

Arviointiasteikko

H-5

Aikataulu

Tutkimus-, kehittämis- ja innovointimenetelmien opintojakson jälkeen.

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Opetusmenetelmät ja ohjaus
• Luennot
• Harjoitustehtävät
• Ryhmäohjaus
• Henkilökohtainen ohjaus
• Itsenäinen työskentely

Opinnäytetyön hyväksiluku ja suorittaminen näytöllä: ota yhteyttä tutkintosi opinnäytetyökoordinaattoriin.

Työelämäyhteydet

Opinnäytetyö tehdään yleensä toimeksiantona yritykselle tai yhteisölle.
Opinnäytetyö tukee tekijän ammatillista kehittymistä.

Kansainvälisyys

Opinnäytetyössä käytetään kansainvälisiät alan tietolähteitä.
Opinnäytetyön toimeksiantaja voi olla kansainvälinen yritys tai yhteisö.

Toteutuksen valinnaiset oppimistavat

a. päiväopetus: lähiopetusta noin 16 tuntia 8 viikon aikana
b. monimuoto-opetus: lähiopetusta noin 16 tuntia yhden lukukauden aikana

Siirry alkuun