Espanjaa hotelli-, ravintola- ja matkailualalle 4 (3 op)
Toteutuksen tunnus: SPA1HA004-3002
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 17.06.2019 - 25.10.2019
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 21.10.2019 - 13.12.2019
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 3 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 30
- Koulutus
- HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
Arviointiasteikko
H-5
Aikataulu
Ilmoitetaan Moodlessa.
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa osallistumalla lähiopetukseen suorittamalla siihen liittyvät tehtävät.
Arviointitavat: Kirjallinen tentti ja suullinen näyttö. Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.
Oppimateriaalit
Kurki, Katriina – Lindgren, Olli-Pekka - Miranda Cañales, Alberto - Rafols, Juan. 2015, Buenas Migas 2,: kpl 7-12. Otava.
Opetusmenetelmät ja ohjaus
Opintojakson suoritettuaan opiskelija
• osaa toimia joustavasti hotelli-, ravintola- ja matkailualan vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutilanteissa espanjan kielellä
• ymmärtää ja osaa laatia liike-elämän viestejä
• hallitsee laajasti ammatillista sanastoa
• tuntee kielialueen kulttuuria
• hallitsee monipuolisesti kielen perusrakenteet
Sisältö
• Monipuolisia myynti- ja asiakaspalvelutilanteita
• Kirjallisten liike-elämän viestien harjoittelua
• Oman alan sanaston soveltamista
• Kulttuurierojen huomioimista viestinnässä
• Syvennetään kielen perusrakenteiden hallintaa esim. menneiden aikamuotojen osalta
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
Ilmoitetaan Moodlessa.
Kansainvälisyys
Suositellaan suoritettavan ennen Erasmus-vaihtoon osallistumista espanjankielisessä maassa.
Toteutuksen valinnaiset oppimistavat
Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa osallistumalla lähiopetukseen suorittamalla siihen liittyvät tehtävät. Arviointitavat: Kirjallinen tentti ja pakkollinen tehtävä. Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.
Oppimistehtävät
Ilmoitetaan Moodlessa.
Arviointitavat
Opintojakso arvioidaan käyttäen asteikkoa kiitettävä (5), erittäin hyvä (4), hyvä (3), tyydyttävä (2), välttävä (1), hylätty (0). Arviointikriteerit on esitetty asteikolla 1 - 3 - 5.