Espanjaa hotelli-, ravintola- ja matkailualalle 3 (3op)

Toteutuksen tunnus: SPA1HA003-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
01.08.2018 - 24.08.2018
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
20.08.2018 - 12.10.2018
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
3 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 30
Koulutus
HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
Opettajat
Pekka Savinainen
Ryhmät
02HAAGAVV
02HAAGAVV Haagan vapaasti valittavat
Opintojakso
SPA1HA003

Arviointiasteikko

H-5

Aikataulu

Ilmoitetaan Moodlessa.

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Tämän opintojakson oppimistavoitteet voi saavuttaa seuraavalla tavalla:
Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät.
Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.

Oppimateriaalit

Kurki, Katriina - Lindgren, Olli-Pekka - Miranda Cañellas, Alberto - Rafols, Juan: Buenas Migas 2: kpl 1-6, Otavan Kirjapaino Oy, Keuruu 2015.

Opetusmenetelmät ja ohjaus

Lähiopetukseen osallistuminen sekä etätehtävien ja tenttien suorittaminen.
Moduulin suoritettuaan opiskelija
• osaa toimia hotelli-, ravintola- ja matkailualan vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutilanteissa espanjan kielellä
• ymmärtää ja osaa laatia yksinkertaisia liike-elämän viestejä
• hallitsee ammatillista sanastoa
• ymmärtää kielialueen kulttuuria
• hallitsee kielen perusrakenteet

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Kurssin kirjallinen lopputentti: to 11.10.2018 klo 15.30-17.30 lk HA/L401.

Kansainvälisyys

Kannustetaan opiskelijoita osallistumaan opiskelija- ja harjoitteluvaihtoon ja kotikansainvälistymiseen. Suositellaan suoritettavaksi ennen lähtöä opiskelijavaihtoon espanjankieliseen maahan.

Toteutuksen valinnaiset oppimistavat

Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:
a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät TAI
b. Tentti ja oppimistehtävät

Oppimistehtävät

Lähiopetuksessa annettavat kotitehtävät + etätehtävän palautus.

Arviointitavat

Kirjallinen ja suullinen tentti.

Go back to top of page