Espanjaa hotelli-, ravintola- ja matkailualalle 1 (3op)

Toteutuksen tunnus: SPA1HA001-3005

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
17.06.2019 - 23.08.2019
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
19.08.2019 - 11.10.2019
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
3 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 40
Koulutus
HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
Opettajat
Pedro Beltran
Ryhmät
02HAAGAVV
02HAAGAVV Haagan vapaasti valittavat
Opintojakso
SPA1HA001

Arviointiasteikko

H-5

Aikataulu

Ilmoitetaan Moodlessa.

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavalla tavalla:
Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät.
Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.

Oppimateriaalit

Kurki, Katriina - Lindgren, Olli-Pekka - Miranda Cañellas, Alberto - Rafols, Juan: Buenas Migas 1: kpl 1-6, Otavan Kirjapaino Oy, Keuruu 2014.

Opetusmenetelmät ja ohjaus

Lähiopetus sekä etätehtävien ja lopputenttien suorittaminen.
Moduulin suoritettuaan opiskelija
• osaa toimia yksinkertaisissa hotelli-, ravintola- ja matkailualan vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutilanteissa espanjan kielellä
• osaa kertoa yksinkertaisesti omasta elämästään
• hallitsee ääntämisen, sanapainon ja intonaation perusteet
• tuntee perussanastoa
• ymmärtää kielen keskeisimpiä rakenteita

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Ilmoitetaan Moodlessa.

Kansainvälisyys

Kannustetaan opiskelijoita osallistumaan opiskelija- ja harjoitteluvaihtoon ja kotikansainvälistymiseen. Suositellaan suoritettavaksi ennen lähtöä opiskelijavaihtoon espanjankieliseen maahan.

Toteutuksen valinnaiset oppimistavat

Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:
a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät TAI
b. Tentti ja oppimistehtävät

Oppimistehtävät

Lähiopetuksessa annettavat kotitehtävät + etätehtävän palautus.

Arviointitavat

Kirjallinen tentti.

Go back to top of page