Espanjaa hotelli-, ravintola- ja matkailualalle 1 (3op)
Toteutuksen tunnus: SPA1HA001-3005
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 17.06.2019 - 23.08.2019
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 19.08.2019 - 11.10.2019
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 3 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 40
- Koulutus
- HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
Arviointiasteikko
H-5
Aikataulu
Ilmoitetaan Moodlessa.
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavalla tavalla:
Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät.
Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.
Oppimateriaalit
Kurki, Katriina - Lindgren, Olli-Pekka - Miranda Cañellas, Alberto - Rafols, Juan: Buenas Migas 1: kpl 1-6, Otavan Kirjapaino Oy, Keuruu 2014.
Opetusmenetelmät ja ohjaus
Lähiopetus sekä etätehtävien ja lopputenttien suorittaminen.
Moduulin suoritettuaan opiskelija
• osaa toimia yksinkertaisissa hotelli-, ravintola- ja matkailualan vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutilanteissa espanjan kielellä
• osaa kertoa yksinkertaisesti omasta elämästään
• hallitsee ääntämisen, sanapainon ja intonaation perusteet
• tuntee perussanastoa
• ymmärtää kielen keskeisimpiä rakenteita
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
Ilmoitetaan Moodlessa.
Kansainvälisyys
Kannustetaan opiskelijoita osallistumaan opiskelija- ja harjoitteluvaihtoon ja kotikansainvälistymiseen. Suositellaan suoritettavaksi ennen lähtöä opiskelijavaihtoon espanjankieliseen maahan.
Toteutuksen valinnaiset oppimistavat
Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:
a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät TAI
b. Tentti ja oppimistehtävät
Oppimistehtävät
Lähiopetuksessa annettavat kotitehtävät + etätehtävän palautus.
Arviointitavat
Kirjallinen tentti.