Ennakoiva liikkeenjohto elämystaloudessa (5 op)

Toteutuksen tunnus: SER002RE1A-3020

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
02.06.2025 - 15.08.2025
Ilmoittautuminen toteutukselle on käynnissä.
Ajoitus
18.08.2025 - 10.10.2025
Toteutus ei ole vielä alkanut.
Opintopistemäärä
5 op
Toimipiste
Porvoon toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 50
Koulutus
RESTO Restonomi matkailu- ja ravitsemisala
Opettajat
Nina Vallin
Ryhmät
CONTACT
Lähitoteutus
BLENDED
Monimuotototeutus
REB6PC1
Restonomi, monimuoto, 6. lukukausi, Porvoo
REB5PC1
Restonomi, monimuoto, 5. lukukausi, Porvoo
Opintojakso
SER002RE1A

Arviointiasteikko

H-5

Aikataulu

18.8.-10.10.2025

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Contact, blended
Näyttö
Opinnollistaminen

Intro

Hotelli-, ravintola- ja matkailualan toimintaympäristö muuttuu nopeasti. Ennakoinnin avulla voidaan tunnistaa uusia mahdollisuuksia ja saavuttaa näin merkittävää kilpailuetua. Tässä opintojaksossa perehdytään strategisen johtamisen työkaluihin ja menetelmiin sekä opitaan soveltamaan niitä liiketoiminnan kasvun kehittämiseksi.

Oppimateriaalit

Viitala Riitta, Jylhä Eija. 2019. Johtaminen: keskeiset käsitteet, teoriat ja trendit. Edita.

Kilpinen Paula. 2022. Inhimillinen strategia. Alma Talent.

Lisäksi muu Moodlesta löytyvät oppimateriaali.

Opetusmenetelmät ja ohjaus

Luennot, joilla keskustelua ja tehtäviä. Itsenäistä opiskelua. Arvioitavat tehtävät sekä tentti.

Työelämäyhteydet

Työelämäesimerkkejä sekä mahdollisesti vierailijaluennoitsija.

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Tenttiajankohta sekä uusintamahdollisuus ilmoitetaan opintojakson alussa.

Toteutuksen valinnaiset oppimistavat

Opintojakso on mahdollista suorittaa näyttönä, mikäli koet omaavasi osaamista opintojakson aiheista. Siinä tapauksessa ole yhteydessä opettajaan ennen opintojakson alkua.

Oppimistehtävät

Tuntitehtävät, ryhmätehtävä sekä tentti.

Arviointitavat

Tehtävistä pisteet. Opintojaksosta arvosana 0-5.

Siirry alkuun