Ennakoiva liikkeenjohto elämystaloudessa (5 op)
Toteutuksen tunnus: SER002RE1A-3020
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 02.06.2025 - 15.08.2025
- Ilmoittautuminen toteutukselle on käynnissä.
- Ajoitus
- 18.08.2025 - 10.10.2025
- Toteutus ei ole vielä alkanut.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Toimipiste
- Porvoon toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 50
- Koulutus
- RESTO Restonomi matkailu- ja ravitsemisala
- Opettajat
- Nina Vallin
- Ryhmät
-
CONTACTLähitoteutus
-
BLENDEDMonimuotototeutus
-
REB6PC1Restonomi, monimuoto, 6. lukukausi, Porvoo
-
REB5PC1Restonomi, monimuoto, 5. lukukausi, Porvoo
- Opintojakso
- SER002RE1A
Arviointiasteikko
H-5
Aikataulu
18.8.-10.10.2025
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
Contact, blended
Näyttö
Opinnollistaminen
Intro
Hotelli-, ravintola- ja matkailualan toimintaympäristö muuttuu nopeasti. Ennakoinnin avulla voidaan tunnistaa uusia mahdollisuuksia ja saavuttaa näin merkittävää kilpailuetua. Tässä opintojaksossa perehdytään strategisen johtamisen työkaluihin ja menetelmiin sekä opitaan soveltamaan niitä liiketoiminnan kasvun kehittämiseksi.
Oppimateriaalit
Viitala Riitta, Jylhä Eija. 2019. Johtaminen: keskeiset käsitteet, teoriat ja trendit. Edita.
Kilpinen Paula. 2022. Inhimillinen strategia. Alma Talent.
Lisäksi muu Moodlesta löytyvät oppimateriaali.
Opetusmenetelmät ja ohjaus
Luennot, joilla keskustelua ja tehtäviä. Itsenäistä opiskelua. Arvioitavat tehtävät sekä tentti.
Työelämäyhteydet
Työelämäesimerkkejä sekä mahdollisesti vierailijaluennoitsija.
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
Tenttiajankohta sekä uusintamahdollisuus ilmoitetaan opintojakson alussa.
Toteutuksen valinnaiset oppimistavat
Opintojakso on mahdollista suorittaa näyttönä, mikäli koet omaavasi osaamista opintojakson aiheista. Siinä tapauksessa ole yhteydessä opettajaan ennen opintojakson alkua.
Oppimistehtävät
Tuntitehtävät, ryhmätehtävä sekä tentti.
Arviointitavat
Tehtävistä pisteet. Opintojaksosta arvosana 0-5.