Ennakoiva liikkeenjohto elämystaloudessa (5 op)
Toteutuksen tunnus: SER002RE1A-3018
Toteutuksen perustiedot
- Ajoitus
- 12.01.2026 - 13.03.2026
- Toteutus ei ole vielä alkanut.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Toimipiste
- Porvoon toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 50
- Koulutus
- RESTO Restonomi matkailu- ja ravitsemisala
- Opettajat
- Outi Leppälä-Pekkinen
- Ryhmät
-
CONTACTLähitoteutus
-
BLENDEDMonimuotototeutus
-
REB5PC1Restonomi, monimuoto, 5. lukukausi, Porvoo
- Opintojakso
- SER002RE1A
Arviointiasteikko
H-5
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
Contact, blended
Näyttö
Opinnollistaminen
Intro
Hotelli-, ravintola- ja matkailualan toimintaympäristö muuttuu nopeasti. Ennakoinnin avulla voidaan tunnistaa uusia mahdollisuuksia ja saavuttaa näin merkittävää kilpailuetua. Tässä opintojaksossa perehdytään strategisen johtamisen työkaluihin ja menetelmiin sekä opitaan soveltamaan niitä liiketoiminnan kasvun kehittämiseksi.
Oppimateriaalit
Viitala Riitta, Jylhä Eija. 2019. Johtaminen: keskeiset käsitteet, teoriat ja trendit. Edita.
Kilpinen Paula. 2022. Inhimillinen strategia. Alma Talent.
Lisäksi muu Moodlesta löytyvät oppimateriaali.