Ennakoiva liikkeenjohto elämystaloudessa (5 op)

Toteutuksen tunnus: SER002RE1A-3017

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
02.06.2025 - 17.10.2025
Ilmoittautuminen toteutukselle on käynnissä.
Ajoitus
20.10.2025 - 12.12.2025
Toteutus ei ole vielä alkanut.
Opintopistemäärä
5 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 40
Koulutus
RESTO Restonomi matkailu- ja ravitsemisala
Opettajat
Aija Juvonen
Ryhmät
CONTACT
Lähitoteutus
BLENDED
Monimuotototeutus
REB5HA1
Restonomi, monimuoto, 5. lukukausi, Haaga, ryhmä 1
REB5HA2
Restonomi, monimuoto, 5. lukukausi, Haaga, ryhmä 2
Opintojakso
SER002RE1A

Arviointiasteikko

H-5

Aikataulu

Ilmoitetaan kurssin alkaessa

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Contact, blended
Näyttö
Opinnollistaminen

Intro

Hotelli-, ravintola- ja matkailualan toimintaympäristö muuttuu nopeasti. Ennakoinnin avulla voidaan tunnistaa uusia mahdollisuuksia ja saavuttaa näin merkittävää kilpailuetua. Tässä opintojaksossa perehdytään strategisen johtamisen työkaluihin ja menetelmiin sekä opitaan soveltamaan niitä liiketoiminnan kasvun kehittämiseksi.

Oppimateriaalit

Viitala Riitta, Jylhä Eija. 2019. Johtaminen: keskeiset käsitteet, teoriat ja trendit. Edita.

Kilpinen Paula. 2022. Inhimillinen strategia. Alma Talent.

Lisäksi muu Moodlesta löytyvät oppimateriaali.

Opetusmenetelmät ja ohjaus

Luennot
Oppimistehtävät

Työelämäyhteydet

Aihetta käsitellää elämystalouden kontekstissa esimerkein ja lukumateriaalein

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Ei tenttiä

Kansainvälisyys

Kansainväliset esimerkit ja lukumateriaalit

Toteutuksen valinnaiset oppimistavat

Näyttö
Opinnollistaminen

Oppimistehtävät

Kurssitehtävä: Liiketoiminta-analyysi
Tuntitehtävät

Arviointitavat

Kurssitehtävä: Liiketoiminta-analyysi
Tuntitehtävät
Arviointi asteikolla 1-5

Siirry alkuun