Ennakoiva liikkeenjohto elämystaloudessa (5 op)

Toteutuksen tunnus: SER002RE1A-3013

Toteutuksen perustiedot


Ajoitus
23.03.2026 - 15.05.2026
Toteutus ei ole vielä alkanut.
Opintopistemäärä
5 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 60
Koulutus
RESTO Restonomi matkailu- ja ravitsemisala
Opettajat
Aija Juvonen
Ryhmät
CONTACT
Lähitoteutus
RE6HA1
Restonomi, päivä, 6. lukukausi, Haaga, ryhmä 1
RE6HA2
Restonomi, päivä, 6. lukukausi, Haaga, ryhmä 2
Opintojakso
SER002RE1A

Arviointiasteikko

H-5

Aikataulu

Ilmoitetaan kurssin alussa

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Contact, blended
Näyttö
Opinnollistaminen

Intro

Hotelli-, ravintola- ja matkailualan toimintaympäristö muuttuu nopeasti. Ennakoinnin avulla voidaan tunnistaa uusia mahdollisuuksia ja saavuttaa näin merkittävää kilpailuetua. Tässä opintojaksossa perehdytään strategisen johtamisen työkaluihin ja menetelmiin sekä opitaan soveltamaan niitä liiketoiminnan kasvun kehittämiseksi.

Oppimateriaalit

Viitala Riitta, Jylhä Eija. 2019. Johtaminen: keskeiset käsitteet, teoriat ja trendit. Edita.

Kilpinen Paula. 2022. Inhimillinen strategia. Alma Talent.

Lisäksi muu Moodlesta löytyvät oppimateriaali.

Opetusmenetelmät ja ohjaus

Luennot
Oppimistehtävät

Työelämäyhteydet

Aihetta käsitellään elämystalouden kontekstissa esimerkein ja lukumateriaalein

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Päivätotetuksissa tentti ja kaksi uusintamahdollisuutta

Kansainvälisyys

Kansainväliset esimerkit ja lukumateriaali ilmoitetaan erikseen

Toteutuksen valinnaiset oppimistavat

Näyttö
Opinnollistaminen

Oppimistehtävät

Kurssitehtävä: liiketoiminta-analyysi
Tuntitehtävät
Tentti

Arviointitavat

Kurssitehtävä
Tuntiharjoitukset
Tentti
Arviointi asteikolla 1-5

Siirry alkuun