Ennakoiva liikkeenjohto elämystaloudessa (5 op)
Toteutuksen tunnus: SER002RE1A-3013
Toteutuksen perustiedot
- Ajoitus
- 23.03.2026 - 15.05.2026
- Toteutus ei ole vielä alkanut.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 60
- Koulutus
- RESTO Restonomi matkailu- ja ravitsemisala
- Opettajat
- Aija Juvonen
- Ryhmät
-
CONTACTLähitoteutus
-
RE6HA1Restonomi, päivä, 6. lukukausi, Haaga, ryhmä 1
-
RE6HA2Restonomi, päivä, 6. lukukausi, Haaga, ryhmä 2
- Opintojakso
- SER002RE1A
Arviointiasteikko
H-5
Aikataulu
Ilmoitetaan kurssin alussa
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
Contact, blended
Näyttö
Opinnollistaminen
Intro
Hotelli-, ravintola- ja matkailualan toimintaympäristö muuttuu nopeasti. Ennakoinnin avulla voidaan tunnistaa uusia mahdollisuuksia ja saavuttaa näin merkittävää kilpailuetua. Tässä opintojaksossa perehdytään strategisen johtamisen työkaluihin ja menetelmiin sekä opitaan soveltamaan niitä liiketoiminnan kasvun kehittämiseksi.
Oppimateriaalit
Viitala Riitta, Jylhä Eija. 2019. Johtaminen: keskeiset käsitteet, teoriat ja trendit. Edita.
Kilpinen Paula. 2022. Inhimillinen strategia. Alma Talent.
Lisäksi muu Moodlesta löytyvät oppimateriaali.
Opetusmenetelmät ja ohjaus
Luennot
Oppimistehtävät
Työelämäyhteydet
Aihetta käsitellään elämystalouden kontekstissa esimerkein ja lukumateriaalein
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
Päivätotetuksissa tentti ja kaksi uusintamahdollisuutta
Kansainvälisyys
Kansainväliset esimerkit ja lukumateriaali ilmoitetaan erikseen
Toteutuksen valinnaiset oppimistavat
Näyttö
Opinnollistaminen
Oppimistehtävät
Kurssitehtävä: liiketoiminta-analyysi
Tuntitehtävät
Tentti
Arviointitavat
Kurssitehtävä
Tuntiharjoitukset
Tentti
Arviointi asteikolla 1-5