Ennakoiva liikkeenjohto elämystaloudessa (5 op)
Toteutuksen tunnus: SER002RE1A-3012
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 01.08.2025 - 28.11.2025
- Ilmoittautuminen toteutukselle alkaa :startDate.
- Ajoitus
- 01.08.2025 - 31.12.2025
- Toteutus ei ole vielä alkanut.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Porvoon toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 1 - 40
- Koulutus
- RESTO Restonomi matkailu- ja ravitsemisala
Arviointiasteikko
H-5
Aikataulu
Joustava
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
Contact, blended
Näyttö
Opinnollistaminen
Intro
Hotelli-, ravintola- ja matkailualan toimintaympäristö muuttuu nopeasti. Ennakoinnin avulla voidaan tunnistaa uusia mahdollisuuksia ja saavuttaa näin merkittävää kilpailuetua. Tässä opintojaksossa perehdytään strategisen johtamisen työkaluihin ja menetelmiin sekä opitaan soveltamaan niitä liiketoiminnan kasvun kehittämiseksi.
Oppimateriaalit
Viitala Riitta, Jylhä Eija. 2019. Johtaminen: keskeiset käsitteet, teoriat ja trendit. Edita.
Kilpinen Paula. 2022. Inhimillinen strategia. Alma Talent.
Muu strategisen johtamisen kirjallisuus
Opetusmenetelmät ja ohjaus
Tämä on näyttö- eli DEMO-toteutus opiskelijoille, jotka jo osaavat opintojaksolla opittavat tiedot ja taidot. Opintojaksolla ei ole opetusta tai tapaamisia.
Työelämäyhteydet
Opiskelija osoittaa aiemmin hankitun osaamisen omien työelämäyhteyksien kautta
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
Ei tentti
Kansainvälisyys
Opiskelija osoittaa oman osaamisen kautta
Toteutuksen valinnaiset oppimistavat
Opintojaksolle osallistuminen
Opinnollistaminen
Oppimistehtävät
Näyttöraportti erikseen annetun ohjeen mukaan
Arviointitavat
Näyttöraportti
Arviointi 1-5