Ennakoiva liikkeenjohto elämystaloudessa (5 op)
Toteutuksen tunnus: SER002RE1A-3007
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 02.01.2025 - 10.01.2025
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 13.01.2025 - 14.03.2025
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 60
- Koulutus
- RESTO Restonomi matkailu- ja ravitsemisala
- Opettajat
- Nina Vallin
- Ryhmät
-
RE6HA4Restonomi, päivä, 6. lukukausi, Haaga, ryhmä 4
-
CONTACTLähitoteutus
-
RE6HA3Restonomi, päivä, 6. lukukausi, Haaga, ryhmä 3
- Opintojakso
- SER002RE1A
Arviointiasteikko
H-5
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
Contact, blended
Näyttö
Opinnollistaminen
Intro
Hotelli-, ravintola- ja matkailualan toimintaympäristö muuttuu nopeasti. Ennakoinnin avulla voidaan tunnistaa uusia mahdollisuuksia ja saavuttaa näin merkittävää kilpailuetua. Tässä opintojaksossa perehdytään strategisen johtamisen työkaluihin ja menetelmiin sekä opitaan soveltamaan niitä liiketoiminnan kasvun kehittämiseksi.
Oppimateriaalit
Viitala Riitta, Jylhä Eija. 2019. Johtaminen: keskeiset käsitteet, teoriat ja trendit. Edita.
Kilpinen Paula. 2022. Inhimillinen strategia. Alma Talent.
Lisäksi muu Moodlesta löytyvät oppimateriaali.
Opetusmenetelmät ja ohjaus
Luennot sekä itsenäisesti suoritettavat tehtävät.
Työelämäyhteydet
Opintojaksolla käydään läpi työelämän esimerkkejä.
Arviointitavat
Arviointikriteeri - arvosana 1
Tuntee strategiatyön käsitteet sekä ymmärtää tunnuslukujen ja analyysien merkityksen.
Arviointikriteeri - arvosana 3
Osaa soveltaa strategiatyömenetelmiä ja tulkita tunnuslukuja ja analyyseja sekä tehdä johtopäätöksiä niiden perusteella.
Arviointikriteeri - arvosana 5
Osaa analysoida yrityksen strategiaa sekä esittää perusteltuja kehitysehdotuksia yrityksen strategisiin valintoihin ja suorituskykyyn.