Venäjää hotelli-, ravintola- ja matkailualalle 2 (3 op)
Toteutuksen tunnus: RUS1HA002-3006
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 14.06.2021 - 22.10.2021
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 25.10.2021 - 17.12.2021
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 3 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 40
- Koulutus
- HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
- Opettajat
- Inara Shakirova
- Ryhmät
-
02HAAGAVV02HAAGAVV Haagan vapaasti valittavat
-
CONTACTLähitoteutus
- Opintojakso
- RUS1HA002
Arviointiasteikko
H-5
Aikataulu
Tuntisuunnitelma (päivitetty 23.5.2020.)
29.10 ????????? ????????, kpl. 6.
5.11. ????????? ????????, kpl. 7.
12.11. ????????? ????????, kpl. 8.
19.11. ????????? ????????, kpl. 8.
26.11. ????????? ????????, kpl. 9.
3.12. ????????? ????????, kpl 10.
10.12. ????????? ????????, Kpl 10. Harjoituskoe
17.12 14:00-15:30 Kirjallinen välikoe ja kuuntelukoe (1.5 h)
17.12 15:30-16:45 Suullinen testi (1.25 h)
MUUTOKSET OHJELMASSA MAHDOLLISIA!
Oppimateriaalit
Oppimateriaalit: Hemming-Sotejeff - Antila, Prijatnava appetita, kpl 6-10
Opettajan jakama opetusmateriaali.
Opetusmenetelmät ja ohjaus
Opintojakso muodostuu lähi -tai verkkoopetustunneista, harjoituksista, oppimistehtävistä ja kokeista, yhteensä 81 h, joka sisältää sekä ohjatun että itseohjautuvan opiskelun.
Opintojaksolla käytetään mahdollisimman paljon tutkivaa ja kehittävää oppimistapaa.
Lähi- tai verkkoopetus: 28 h (4 h / vko yhden periodin ajan).
Kirjallinen koe + kuuntelukoe: 1.5 h
Suullinen testi: 30 min
Itseohjautuvaa opiskelua (viikkotehtävät, oppimistehtävät ja kokeeseen valmistautuminen): 50 h
Oman oppimisen arviointi: 1 h
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
Tentti ja uusintatentit
Opintojaksokokeet: to 17.12.2020, klo 14:00 – 16:30, luokka X/Haaga
Uusintatentit HH:n uusintakoeaikataulun mukaisesti.
Oppimistehtävät
Lähi- tai verkkoopetus: 28 h (4 h / vko yhden periodin ajan).
Kirjallinen koe + kuuntelukoe: 1.5 h
Suullinen testi: max 30 min
Itseohjautuvaa opiskelua (viikkotehtävät, oppimistehtävät ja kokeeseen valmistautuminen): 50 h
Oman oppimisen arviointi: 1 h
Arviointitavat
Tavoitteena on selviytyä venäjän kielellä yksinkertaista suullisista ja kirjallisista tilanteista hotelli-, ravintola- ja matkailualalla. Pääpaino opintojaksolla on suullisessa viestinnässä ja kulttuurituntemuksessa.