Venäjää hotelli-, ravintola- ja matkailualalle 2 (3op)

Toteutuksen tunnus: RUS1HA002-3005

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
15.06.2020 - 30.10.2020
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
26.10.2020 - 18.12.2020
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
3 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 40
Koulutus
HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
Opettajat
Inara Shakirova
Ryhmät
02HAAGAVV
02HAAGAVV Haagan vapaasti valittavat
Opintojakso
RUS1HA002

Arviointiasteikko

H-5

Aikataulu

Tuntisuunnitelma (päivitetty 23.5.2020.)
29.10 Приятного аппетита, kpl. 6.
5.11. Приятного аппетита, kpl. 7.
12.11. Приятного аппетита, kpl. 8.
19.11. Приятного аппетита, kpl. 8.
26.11. Приятного аппетита, kpl. 9.
3.12. Приятного аппетита, kpl 10.

10.12. Приятного аппетита, Kpl 10. Harjoituskoe

17.12 14:00-15:30 Kirjallinen välikoe ja kuuntelukoe (1.5 h)
17.12 15:30-16:45 Suullinen testi (1.25 h)
MUUTOKSET OHJELMASSA MAHDOLLISIA!

Oppimateriaalit

Oppimateriaalit: Hemming-Sotejeff - Antila, Prijatnava appetita, kpl 6-10
Opettajan jakama opetusmateriaali.

Opetusmenetelmät ja ohjaus

Opintojakso muodostuu lähi -tai verkkoopetustunneista, harjoituksista, oppimistehtävistä ja kokeista, yhteensä 81 h, joka sisältää sekä ohjatun että itseohjautuvan opiskelun.
Opintojaksolla käytetään mahdollisimman paljon tutkivaa ja kehittävää oppimistapaa.
Lähi- tai verkkoopetus: 28 h (4 h / vko yhden periodin ajan).
Kirjallinen koe + kuuntelukoe: 1.5 h
Suullinen testi: 30 min
Itseohjautuvaa opiskelua (viikkotehtävät, oppimistehtävät ja kokeeseen valmistautuminen): 50 h
Oman oppimisen arviointi: 1 h

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Tentti ja uusintatentit
Opintojaksokokeet: to 17.12.2020, klo 14:00 – 16:30, luokka X/Haaga
Uusintatentit HH:n uusintakoeaikataulun mukaisesti.

Oppimistehtävät

Lähi- tai verkkoopetus: 28 h (4 h / vko yhden periodin ajan).
Kirjallinen koe + kuuntelukoe: 1.5 h
Suullinen testi: max 30 min
Itseohjautuvaa opiskelua (viikkotehtävät, oppimistehtävät ja kokeeseen valmistautuminen): 50 h
Oman oppimisen arviointi: 1 h

Arviointitavat

Tavoitteena on selviytyä venäjän kielellä yksinkertaista suullisista ja kirjallisista tilanteista hotelli-, ravintola- ja matkailualalla. Pääpaino opintojaksolla on suullisessa viestinnässä ja kulttuurituntemuksessa.

Go back to top of page