Venäjää hotelli-, ravintola- ja matkailualalle 2 (3op)

Toteutuksen tunnus: RUS1HA002-3003

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
17.06.2019 - 23.08.2019
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
19.08.2019 - 22.05.2020
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
3 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 40
Koulutus
HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
Opettajat
Inara Shakirova
Ryhmät
02HAAGAVV
02HAAGAVV Haagan vapaasti valittavat
Opintojakso
RUS1HA002

Arviointiasteikko

H-5

Aikataulu

Tuntisuunnitelma (päivitetty 14.8.2019.)
24.10 Приятного аппетита, kpl. 6.
31.10 Приятного аппетита, kpl. 7.
7.11. Приятного аппетита, kpl. 8.
14.11. Приятного аппетита, kpl. 8.
21.11. Приятного аппетита, kpl. 9.
28.11. Приятного аппетита, kpl 9.

5.12. Приятного аппетита, Kpl 10. Harjoituskoe

12.12 14:00-15:30 Kirjallinen välikoe ja kuuntelukoe (1.5 h)
12.12 15:30-16:45 Suullinen testi (1.25 h)
MUUTOKSET OHJELMASSA MAHDOLLISIA!

Oppimateriaalit

Oppimateriaalit: Hemming-Sotejeff - Antila, Prijatnava appetita, kpl 6-10
Opettajan jakama opetusmateriaali.

Opetusmenetelmät ja ohjaus

Opintojakso muodostuu lähiopetustunneista, harjoituksista, oppimistehtävistä ja kokeista, yhteensä 81 h, joka sisältää sekä ohjatun että itseohjautuvan opiskelun.
Opintojaksolla käytetään mahdollisimman paljon tutkivaa ja kehittävää oppimistapaa.
Lähiopetus: 28 h (4 h / vko yhden periodin ajan).
Kirjallinen koe + kuuntelukoe: 1.5 h
Suullinen testi: 30 min
Itseohjautuvaa opiskelua (viikkotehtävät, oppimistehtävät ja kokeeseen valmistautuminen): 50 h
Oman oppimisen arviointi: 1 h

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Tentti ja uusintatentit
Opintojaksokokeet: to 12.12.2019, klo 14:00 – 16:30, luokka G315/Haaga
Uusintatentit HH:n uusintakoeaikataulun mukaisesti.

Oppimistehtävät

Lähiopetus: 28 h (4 h / vko yhden periodin ajan).
Kirjallinen koe + kuuntelukoe: 1.5 h
Suullinen testi: max 30 min
Itseohjautuvaa opiskelua (viikkotehtävät, oppimistehtävät ja kokeeseen valmistautuminen): 50 h
Oman oppimisen arviointi: 1 h

Arviointitavat

Tavoitteena on selviytyä venäjän kielellä yksinkertaista suullisista ja kirjallisista tilanteista hotelli-, ravintola- ja matkailualalla. Pääpaino opintojaksolla on suullisessa viestinnässä ja kulttuurituntemuksessa.

Siirry alkuun