Venäjää hotelli-, ravintola- ja matkailualalle 2 (3op)
Toteutuksen tunnus: RUS1HA002-3003
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 17.06.2019 - 23.08.2019
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 19.08.2019 - 22.05.2020
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 3 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 40
- Koulutus
- HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
- Opettajat
- Inara Shakirova
- Ryhmät
-
02HAAGAVV02HAAGAVV Haagan vapaasti valittavat
- Opintojakso
- RUS1HA002
Arviointiasteikko
H-5
Aikataulu
Tuntisuunnitelma (päivitetty 14.8.2019.)
24.10 Приятного аппетита, kpl. 6.
31.10 Приятного аппетита, kpl. 7.
7.11. Приятного аппетита, kpl. 8.
14.11. Приятного аппетита, kpl. 8.
21.11. Приятного аппетита, kpl. 9.
28.11. Приятного аппетита, kpl 9.
5.12. Приятного аппетита, Kpl 10. Harjoituskoe
12.12 14:00-15:30 Kirjallinen välikoe ja kuuntelukoe (1.5 h)
12.12 15:30-16:45 Suullinen testi (1.25 h)
MUUTOKSET OHJELMASSA MAHDOLLISIA!
Oppimateriaalit
Oppimateriaalit: Hemming-Sotejeff - Antila, Prijatnava appetita, kpl 6-10
Opettajan jakama opetusmateriaali.
Opetusmenetelmät ja ohjaus
Opintojakso muodostuu lähiopetustunneista, harjoituksista, oppimistehtävistä ja kokeista, yhteensä 81 h, joka sisältää sekä ohjatun että itseohjautuvan opiskelun.
Opintojaksolla käytetään mahdollisimman paljon tutkivaa ja kehittävää oppimistapaa.
Lähiopetus: 28 h (4 h / vko yhden periodin ajan).
Kirjallinen koe + kuuntelukoe: 1.5 h
Suullinen testi: 30 min
Itseohjautuvaa opiskelua (viikkotehtävät, oppimistehtävät ja kokeeseen valmistautuminen): 50 h
Oman oppimisen arviointi: 1 h
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
Tentti ja uusintatentit
Opintojaksokokeet: to 12.12.2019, klo 14:00 – 16:30, luokka G315/Haaga
Uusintatentit HH:n uusintakoeaikataulun mukaisesti.
Oppimistehtävät
Lähiopetus: 28 h (4 h / vko yhden periodin ajan).
Kirjallinen koe + kuuntelukoe: 1.5 h
Suullinen testi: max 30 min
Itseohjautuvaa opiskelua (viikkotehtävät, oppimistehtävät ja kokeeseen valmistautuminen): 50 h
Oman oppimisen arviointi: 1 h
Arviointitavat
Tavoitteena on selviytyä venäjän kielellä yksinkertaista suullisista ja kirjallisista tilanteista hotelli-, ravintola- ja matkailualalla. Pääpaino opintojaksolla on suullisessa viestinnässä ja kulttuurituntemuksessa.