Viinin ja ruuan yhdistäminen (6 op)
Toteutuksen tunnus: RES8RH025-3004
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 03.01.2022 - 25.03.2022
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 28.03.2022 - 20.05.2022
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 6 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 25
- Koulutus
- HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
- Opettajat
- Mirjami Willman
- Terhi Oksanen-Alén
- Ryhmät
-
02HAAGAVV02HAAGAVV Haagan vapaasti valittavat
-
CONTACTLähitoteutus
- Opintojakso
- RES8RH025
Arviointiasteikko
H-5
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
Arviointiperusteet
Kurssitehtävä 75 % (H/T)
Annettujen harjoitustöiden suorittaminen 25 %
Läsnäolo 100%