Väkevät juomat ja cocktailit (3 op)

Toteutuksen tunnus: RES8RH023-3006

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
02.01.2023 - 13.01.2023
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
16.01.2023 - 17.03.2023
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
3 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 35
Koulutus
HOTEM Degree Programme in Hospitality, Tourism and Experience Management
HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
MATKA Matkailun liikkeenjohdon koulutusohjelma
RUOKAT Ruokatuotannon johtamisen koulutusohjelma
Opettajat
Jouko Mykkänen
Ryhmät
CONTACT
Lähitoteutus
02HAAGAVV
02HAAGAVV Haagan vapaasti valittavat
Opintojakso
RES8RH023

Arviointiasteikko

H-5

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Opintojakson tavoitteena on syventää opiskelijan ymmärrystä ravintolan juomatoiminnoista: erityyppiset väkevät juomat sekä cocktailit. Cocktailtyypit, klassinen ja moderni cocktail ja niihin liittyvä baarityöskentely.
Opintojakson suoritettuaan opiskelija
• ymmärtää syvällisesti: väkevien alkoholijuomien tyypit ja –tyylit sekä niihin vaikuttavat tekijät
• cocktailbaarit ja niiden toiminta (baarimestaritoiminnot, asiakaskunta, tuottavuus, myynti)
• on omaksunut systemaattisen maistelun metodin ja osaa hyödyntää sitä jatkuvan tuotetietämyksen välineenä

Siirry alkuun