Ruokapalvelut matkailuliiketoiminnan osana (2 op)
Toteutuksen tunnus: RES8PO035-3002
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 14.06.2021 - 18.11.2021
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 18.11.2021 - 17.12.2021
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 2 op
- Toimipiste
- Porvoon toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 40
- Koulutus
- POMO Matkailun koulutusohjelma
- Opettajat
- Päivi Forsblom
- Ryhmät
-
PO8Porvoo Free Choice Studies / Vapaasti valittavat (PO8)
-
BLENDEDMonimuotototeutus
- Opintojakso
- RES8PO035
Arviointiasteikko
H-5
Aikataulu
sijoittuu syksyllä 2021 2. periodille
lähiopetusta 6x4 tuntia
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
Luennot ja osoitetun materiaalin itsenäinen opiskelu
Vierailut
Oppimistehtävät
Käytännön harjoitukset
a) Lähiopetustoteutus, johon liittyy oppimistehtäviä, projektityöskentelyä, itsenäistä työskentelyä sekä mahdollinen tentti/projektin toteutus
b) Suunnitelmaan pohjautuva omassa työssä oppiminen eli opinnollistaminen, mikäli opiskelija pystyy oppimaan opintojakson sisällöt työssään/harrastuksessaan. Lisätietoja opinto-ohjaajalta tai vastuuopettajalta.
c) Näyttö (jos opiskelija hallitsee jo opintojakson sisällöt). Lisätietoja opinto-ohjaajalta tai vastuuopettajalta.
Moduuliin sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.