Kannattavuuden suunnittelu (3 op)

Toteutuksen tunnus: RES8HA406-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
13.06.2022 - 09.09.2022
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
22.08.2022 - 16.12.2022
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
2 - 3
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 20
Opettajat
Meri Vehkaperä
Hanna Moisio
Ryhmät
BLENDED
Monimuotototeutus
AVO22KMODULE
MODULE-hankkeen opiskelijat
Opintojakso
RES8HA406

Arviointiasteikko

H-5

Aikataulu

Lähiopetus Haagan kampuksella (Pajuniityntie 11):
13.9. klo 11-14
20.9. klo 11-14
27.9. klo 11-14
4.10. klo 11-14
11.10. klo 11-14
26.10. klo 11-14

Intro

Haluatko oppia suunnittelemaan kannattavaa liiketoimintaa? Tällä kurssilla opit soveltamaan Matkailu- ja ravitsemuspalvelut ry:n (MaRa) antamia ohjeistuksia sisäisen laskennan, raaka-ainekäytön, ostojen ja työvoiman käytön tarkkailuun liiketoiminnassa. Opit laatimimaan laskelmia ja käyttämään taulukkolaskentaa.

Oppimateriaalit

Oppimateriaali ilmoitetaan opintojakson alussa.

Opetusmenetelmät ja ohjaus

Lähiopetus ja tehtävät

Työelämäyhteydet

Opintojaksolla hyödynnetään hotelli-, ravintola- ja matkailualan aitoja esimerkkejä.

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Tentin ajankohta ja uusintamahdollisuus ilmoitetaan opintojakson alussa.

Toteutuksen valinnaiset oppimistavat

Ota yhteyttä vastuuopettajaan.

Oppimistehtävät

Oppimistehtävät ilmoitetaan opintojakson alussa.

Arviointitavat

Opintojakso arvioidaan käyttäen asteikkoa kiitettävä (5), erittäin hyvä (4), hyvä (3), tyydyttävä (2), välttävä (1), hylätty (0). Arviointikriteerit on esitetty asteikolla 1 - 3 - 5.

Go back to top of page