Kannattavuuden suunnittelu (3 op)
Toteutuksen tunnus: RES8HA406-3001
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 13.06.2022 - 09.09.2022
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 22.08.2022 - 16.12.2022
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 2 - 3
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 20
- Opettajat
- Meri Vehkaperä
- Hanna Moisio
- Ryhmät
-
BLENDEDMonimuotototeutus
-
AVO22KMODULEMODULE-hankkeen opiskelijat
- Opintojakso
- RES8HA406
Arviointiasteikko
H-5
Aikataulu
Lähiopetus Haagan kampuksella (Pajuniityntie 11):
13.9. klo 11-14
20.9. klo 11-14
27.9. klo 11-14
4.10. klo 11-14
11.10. klo 11-14
26.10. klo 11-14
Intro
Haluatko oppia suunnittelemaan kannattavaa liiketoimintaa? Tällä kurssilla opit soveltamaan Matkailu- ja ravitsemuspalvelut ry:n (MaRa) antamia ohjeistuksia sisäisen laskennan, raaka-ainekäytön, ostojen ja työvoiman käytön tarkkailuun liiketoiminnassa. Opit laatimimaan laskelmia ja käyttämään taulukkolaskentaa.
Oppimateriaalit
Oppimateriaali ilmoitetaan opintojakson alussa.
Opetusmenetelmät ja ohjaus
Lähiopetus ja tehtävät
Työelämäyhteydet
Opintojaksolla hyödynnetään hotelli-, ravintola- ja matkailualan aitoja esimerkkejä.
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
Tentin ajankohta ja uusintamahdollisuus ilmoitetaan opintojakson alussa.
Toteutuksen valinnaiset oppimistavat
Ota yhteyttä vastuuopettajaan.
Oppimistehtävät
Oppimistehtävät ilmoitetaan opintojakson alussa.
Arviointitavat
Opintojakso arvioidaan käyttäen asteikkoa kiitettävä (5), erittäin hyvä (4), hyvä (3), tyydyttävä (2), välttävä (1), hylätty (0). Arviointikriteerit on esitetty asteikolla 1 - 3 - 5.