Esimiestyö ja toiminnan kehittäminen ravintolassa (9 op)

Toteutuksen tunnus: RES3RH002-3003

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
04.01.2021 - 15.01.2021
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
18.01.2021 - 19.03.2021
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
9 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 30
Koulutus
HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
Opettajat
Heikki Ursin
Mariitta Rauhala
Outi Rekola
Opintojakso
RES3RH002

Arviointiasteikko

H-5

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:
a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät ja/tai tentti päivätoteutuksessa.
b. Tentti ja/tai oppimistehtävä(t).
c. Omassa työssä oppiminen (opinnollistaminen).
Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.

Go back to top of page