Johdatus ravintolajuomiin (3 op)

Toteutuksen tunnus: RES1RH002-3022

Toteutuksen perustiedot


Ajoitus
25.10.2021 - 17.12.2021
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
3 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 30
Koulutus
RUOKAT Ruokatuotannon johtamisen koulutusohjelma
Opettajat
Jouko Mykkänen
Ryhmät
RR20SE
RR20SE Ruokatuotannon johtamisen ko, 2020 aloittaneet
CONTACT
Lähitoteutus
Opintojakso
RES1RH002

Arviointiasteikko

H-5

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:

a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät päivä-, monimuoto- tai intensiivitoteutuksena
b. Tentti ja/tai oppimistehtävä(t)

Siirry alkuun