Ravintola-projekti (3op)

Toteutuksen tunnus: RES1RH001-3005

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
02.01.2023 - 13.01.2023
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
16.01.2023 - 17.03.2023
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
3 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 40
Koulutus
HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
Opettajat
Heikki Ursin
Jari Karjalainen
Ryhmät
CONTACT
Lähitoteutus
RH21SA
RH21SA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon ko., 2021 aloittaneet
RH21SB
RH21SB Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon ko., 2021 aloittaneet
RH21SD
RH21SD Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon ko., 2021 aloittaneet
Opintojakso
RES1RH001

Arviointiasteikko

H-5

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät ja projekti.
Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.

Työelämäyhteydet
Opintojaksolla tehdään työelämälähtöinen projekti.

Kansainvälisyys
Opintojaksolla käytetään kansainvälisesti tunnettuja projektityömenetelmiä sekä projekti voidaan toteuttaa joko kotimaisessa tai kansainvälisessä kontekstissa.

Arviointi
Opintojakso arvioidaan käyttäen asteikkoa kiitettävä (5), erittäin hyvä (4), hyvä (3), tyydyttävä (2), välttävä (1), hylätty (0). Arviointikriteerit on esitetty asteikolla 1 - 3 - 5.

Siirry alkuun