Ravintola-projekti (3op)
Toteutuksen tunnus: RES1RH001-3005
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 02.01.2023 - 13.01.2023
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 16.01.2023 - 17.03.2023
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 3 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 40
- Koulutus
- HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
- Opettajat
- Heikki Ursin
- Jari Karjalainen
- Ryhmät
-
CONTACTLähitoteutus
-
RH21SARH21SA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon ko., 2021 aloittaneet
-
RH21SBRH21SB Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon ko., 2021 aloittaneet
-
RH21SDRH21SD Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon ko., 2021 aloittaneet
- Opintojakso
- RES1RH001
Arviointiasteikko
H-5
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät ja projekti.
Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.
Työelämäyhteydet
Opintojaksolla tehdään työelämälähtöinen projekti.
Kansainvälisyys
Opintojaksolla käytetään kansainvälisesti tunnettuja projektityömenetelmiä sekä projekti voidaan toteuttaa joko kotimaisessa tai kansainvälisessä kontekstissa.
Arviointi
Opintojakso arvioidaan käyttäen asteikkoa kiitettävä (5), erittäin hyvä (4), hyvä (3), tyydyttävä (2), välttävä (1), hylätty (0). Arviointikriteerit on esitetty asteikolla 1 - 3 - 5.