Ravintola-projekti (3op)

Toteutuksen tunnus: RES1RH001-3004

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
03.01.2022 - 14.01.2022
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
17.01.2022 - 18.03.2022
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
3 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 40
Koulutus
HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
Opettajat
Mirjami Willman
Heikki Ursin
Ryhmät
RH20SA
RH20SA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon ko., 2020 aloittaneet
RH20SB
RH20SB Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon ko., 2020 aloittaneet
RH20SD
RH20SD Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon ko., 2020 aloittaneet
CONTACT
Lähitoteutus
Opintojakso
RES1RH001

Arviointiasteikko

H-5

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät ja projekti.
Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.

Työelämäyhteydet
Opintojaksolla tehdään työelämälähtöinen projekti.

Kansainvälisyys
Opintojaksolla käytetään kansainvälisesti tunnettuja projektityömenetelmiä sekä projekti voidaan toteuttaa joko kotimaisessa tai kansainvälisessä kontekstissa.

Arviointi
Opintojakso arvioidaan käyttäen asteikkoa kiitettävä (5), erittäin hyvä (4), hyvä (3), tyydyttävä (2), välttävä (1), hylätty (0). Arviointikriteerit on esitetty asteikolla 1 - 3 - 5.

Siirry alkuun