Ravintola-projekti (3op)
Toteutuksen tunnus: RES1RH001-3004
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 03.01.2022 - 14.01.2022
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 17.01.2022 - 18.03.2022
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 3 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 40
- Koulutus
- HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
- Opettajat
- Mirjami Willman
- Heikki Ursin
- Ryhmät
-
RH20SARH20SA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon ko., 2020 aloittaneet
-
RH20SBRH20SB Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon ko., 2020 aloittaneet
-
RH20SDRH20SD Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon ko., 2020 aloittaneet
-
CONTACTLähitoteutus
- Opintojakso
- RES1RH001
Arviointiasteikko
H-5
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät ja projekti.
Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.
Työelämäyhteydet
Opintojaksolla tehdään työelämälähtöinen projekti.
Kansainvälisyys
Opintojaksolla käytetään kansainvälisesti tunnettuja projektityömenetelmiä sekä projekti voidaan toteuttaa joko kotimaisessa tai kansainvälisessä kontekstissa.
Arviointi
Opintojakso arvioidaan käyttäen asteikkoa kiitettävä (5), erittäin hyvä (4), hyvä (3), tyydyttävä (2), välttävä (1), hylätty (0). Arviointikriteerit on esitetty asteikolla 1 - 3 - 5.