Ruoan ja juoman yhdistäminen (3 op)
Toteutuksen tunnus: RES1HR002-3010
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 17.06.2019 - 23.08.2019
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 19.08.2019 - 11.10.2019
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 3 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 40
- Koulutus
- HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
- RUOKAT Ruokatuotannon johtamisen koulutusohjelma
- Opettajat
- Jouko Mykkänen
- Ryhmät
-
RR17SERR17SE Ruokatuotannon johtamisen koulutus, päivätoteutus
- Opintojakso
- RES1HR002
Arviointiasteikko
H-5
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:
a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät päivä-, monimuoto- tai intensiivitoteutuksena
b. Tentti ja/tai oppimistehtävä(t)
Opetusmenetelmät ja ohjaus
Luennot ja maistelut
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
Kurssi suoritetaan ohjatulla oppimispäiväkirjalla sekä lopputehtävällä