Ruoan ja juoman yhdistäminen (3 op)
Toteutuksen tunnus: RES1HR002-3009
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 02.01.2020 - 03.04.2020
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 30.03.2020 - 22.05.2020
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 3 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 40
- Koulutus
- HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
- RUOKAT Ruokatuotannon johtamisen koulutusohjelma
- Opettajat
- Jouko Mykkänen
- Ryhmät
-
RR18SERR18SE Ruokatuotannon johtamisen ko, 2018 aloittaneet
- Opintojakso
- RES1HR002
Arviointiasteikko
H-5
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:
a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät päivä-, monimuoto- tai intensiivitoteutuksena
b. Tentti ja/tai oppimistehtävä(t)