Perusharjoittelu (10 op)

Toteutuksen tunnus: PLA021HH1A-3045

Toteutuksen perustiedot


Ajoitus
12.01.2026 - 15.05.2026
Toteutus ei ole vielä alkanut.
Opintopistemäärä
10 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
1 - 40
Koulutus
RESRU Ruokatuotannon johtaminen
Opettajat
Birgitta Nelimarkka
Ryhmät
RRB1HA1
Ruokatuotanto, WS monimuoto, 1. lukukausi, Haaga, ryhmä 1
Opintojakso
PLA021HH1A

Arviointiasteikko

H-5

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

a. Yrityksessä / organisaatiossa suoritettava harjoittelu.
b. Aiemmin hankitun osaamisen tunnistaminen ja tunnustaminen (AHOT).

Intro

Työharjoittelu on oiva tilaisuus tutustua itseä kiinnostavaan alaan ja kokeilla erilaisia työtehtäviä. Työharjoittelu tarjoaa sinulle tilaisuuden suhtautua omaan työtehtävään analyyttisesti, tutkivalla ja kehittävällä otteella. Työharjoittelu voi usein jopa avata ovet vakituiseen työpaikkaan.

Työharjoittelun kokonaislaajuus on 30 opintopistettä. Harjoittelu koostuu tutkinnon määrittelemällä tavalla perus- ja suuntautumisharjoittelusta. Harjoittelusi voit suorittaa tutkintosi ohjeita noudattaen kokopäiväisenä tai osa-aikaisena, yhdessä tai useammassa osassa, yhdessä tai useammassa työpaikassa. Perusharjoittelun laajuus määräytyy oman osaamisesi sekä tutkinnon vaatimusten mukaisesti.

Opetusmenetelmät ja ohjaus

Osana syksyn 2025 valintakurssi-kokonaisuutta.

Työelämäyhteydet

Työharjoittelussa huomioidaan keittiömestari-suuntautumisen osaamisia kartuttava työkokemus.

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Ei tenttiä

Kansainvälisyys

Työharjoittelu on voitu suorittaa ulkomailla.

Toteutuksen valinnaiset oppimistavat

Ei mahdollisuutta valinnaisiin oppimistapoihin.

Oppimistehtävät

Valintakurssikokonaisuudessa olevat oman osaamisen arviointiin liittyvät tehtävät perusharjoitteluun liittyen. Työkokemuksen todentaminen.

Arviointitavat

Hyväksytty / hylätty
Hyväksytty harjoittelun raportointi tutkinnon edellyttämällä tavalla. Arviointi merkitään H eli hyväksytty

Go back to top of page