Myynnin esimiestyö ja johtaminen hotelli-, ravintola- ja matkailualalla (5 op)

Toteutuksen tunnus: MAR2HL002-3016

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
04.01.2021 - 15.01.2021
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
18.01.2021 - 19.03.2021
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 30
Koulutus
HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
Opettajat
Sari Auranen
Riikka Hynninen
Ryhmät
ONLINE
Verkkototeutus
Opintojakso
MAR2HL002

Arviointiasteikko

H-5

Aikataulu

18.1. - 21.3.2021, tarkempi aikataulu löytyy Moodlesta kurssin alkaessa

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla (voi vaihdella eri toteutuksissa):
a) Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät päivä-, monimuoto- tai intensiivitoteutuksena
b) Työelämäprojektiin tai muuhun projektiin osallistuminen
c) Omassa työssä oppiminen (opinnollistaminen)

Oppimateriaalit

Ajankohtainen kirjallisuusmateriaali löytyy Moodlesta kurssin alkaessa

Opetusmenetelmät ja ohjaus

Verkko-opetus
Itsenäinen opiskelu
Ryhmätyöskentely

Työelämäyhteydet

Case-tehtävä ja vierailijaluennot

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Opintojaksolla ei tenttiä vaan opintojaksotehtävä ja itsearviointi. Arvosana määräytyy näiden pohjalta.

Kansainvälisyys

Kansainväliset case-esimerkit

Oppimistehtävät

Opintojaksotehtävänä myynti- ja markkinointisuunnitelman laatiminen sekä itsearviointi

Arviointitavat

Opintojaksotehtävä ja itsearviointi. tarkemmat arviointikriteerit löytyvät Moodlesta

Go back to top of page