Asiakasymmärrys ja markkinointi (5 op)

Toteutuksen tunnus: MAR001HH1A-3057

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
09.01.2023 - 13.01.2023
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
16.01.2023 - 19.05.2023
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 40
Koulutus
RESRU Ruokatuotannon johtaminen
Opettajat
Sonja Haaksluoto
Ryhmät
RRB1HA1
Ruokatuotanto, WS monimuoto, 1. lukukausi, Haaga, ryhmä 1
WORKSTUDY
Work&Study -toteutus
Opintojakso
MAR001HH1A

Arviointiasteikko

H-5

Aikataulu

Kontaktitunnit Haagan kampuksella: ma 30.1. klo 14-16.45, ti 14.3. klo 14-16.45 sekä opitun näyttötilaisuus ma 24.4. klo 14-16.45.

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Toteutusmuodot: Contact, Blended, Online, Virtual ja Demo.

Mikäli jo osaat tämän opintojakson osaamistavoitteet, voit näyttää osaamisesi. Teet näyttösi opintojakson omalla DEMO-toteutuksella, jolle ilmoittaudut PEPISSÄ.

Näytössä kuvaat ja analysoit valitsemasi organisaation asiakkaita ja markkinoinnin kilpailukeinoja 7P-mallin avulla. Tarkemmat ohjeet löydät DEMO-toteutuksen Moodlesta.

Lisätietoja osaamisen tunnistamisesta: https://www.haaga-helia.fi/fi/osaamisen-tunnistaminen-ja-work-study

Intro

Tämä opintojakso perehdyttää sinut markkinoinnin perusteisiin ja rooliin vastuullisessa liiketoiminnassa. Opit tunnistamaan kuluttajien käyttäytymisen merkityksen tuotteiden ja palveluiden suunnittelun lähtökohtana. Ymmärrät asiakaskeskeisyyden merkityksen sekä brändien ja asiakassuhteiden arvon yritykselle. Markkinointiosaaminen on tärkeää, sillä sitä tarvitaan yrityksen kaikissa toiminnoissa.

Oppimateriaalit

- Opettajan luentomateriaalit videona ja pdf-tiedostoina.
- Yrityksen asiakasmarkkinointi (Bergström & Leppänen 2015 tai uudempi), saatavilla Haaga-Helian kirjastosta painettuna ja e-kirjana.
- Suositeltava tukiteos on Consumer Behavior (Solomon 2015 tai uudempi), saatavilla Haaga-Helian kirjastosta painettuna ja e-kirjana.

Opetusmenetelmät ja ohjaus

Toteutus vain Work&Study -opiskelijoille, näyttömuotoinen toteutus.

Itsenäinen opiskelu ja opitun soveltaminen omalle työpaikalle/kohdeyritykseen.

Työelämäyhteydet

Hospitality-alaan liittyvät esimerkit, tehtävissä sovelletaan opittua valittuihin kohdeyrityksiin.

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Ei tenttiä.

Kansainvälisyys

Opinnoissa hyödynnetään kansainvälisiä esimerkkejä.

Oppimistehtävät

1. Käsitetehtävä, yksilötyö
2. Käytäntöön soveltava yksilö- tai parityö asiakasymmärryksestä ja markkinoinnin kilpailukeinoista

Siirry alkuun