Strategiatyö ja henkilöstöjohtaminen hotelli-, ravintola- ja matkailualalla (5 op)
Toteutuksen tunnus: LEA2HA003-3038
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 02.01.2024 - 22.03.2024
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 25.03.2024 - 17.05.2024
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 40
- Koulutus
- RUOKAT Ruokatuotannon johtamisen koulutusohjelma
- Opettajat
- Nina Vallin
- Ryhmät
-
RR21SERR21SE Ruokatuotannon johtamisen ko, 2021 aloittaneet
-
CONTACTLähitoteutus
- Opintojakso
- LEA2HA003
Arviointiasteikko
H-5
Aikataulu
25.3.-17.5.2024
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:
a. Lähiopetus/verkko-opetus ja siihen liittyvät tehtävät päivä-, monimuoto- tai intensiivitoteutuksena
b. Tentti ja oppimistehtävät
Oppimateriaalit
Kehusmaa, K. 2010. Strategiatyö: organisaation voimanlähde. Löytyy myös e-kirjana Haaga-Helian Finnan kautta.
Viitala, R. 2014. Henkilöstöjohtaminen: strateginen kilpailutekijä. Löytyy myös e-kirjana Haaga-Helian Finnan kautta.
Opetusmenetelmät ja ohjaus
Tämän moduulin osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavalla tavalla:
Lähiopetus 48 h
Itsenäinen opiskelu 77 h
Moduuliin sisältyy myös oman oppimisen arviointi (palaute e-lomakkeella)
Työelämäyhteydet
Vierailuluennoisijat, yritysesimerkit.
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
Sovitaan kurssin alussa ja löytyvät Moodlen kurssialustalta
Kansainvälisyys
Strategiatyötä ja henkilöstöjohtamista tarkastellaan myös kansainvälisten esimerkkien ja hyvien käytäntöjen avulla.
Toteutuksen valinnaiset oppimistavat
W&S ja AHOT-näytöt
Oppimistehtävät
Tentti
Tuntitehtävät
HR-tehtävä
Arviointitavat
Tentti 40 %
Tuntitehtävät 20 %
HR-tehtävä 40 %
Moduuli arvioidaan käyttäen asteikkoa kiitettävä (5), erittäin hyvä (4), hyvä (3), tyydyttävä (2), välttävä (1), hylätty (0). Arviointikriteerit on esitetty asteikolla 1 - 3 - 5.