Strategiatyö ja henkilöstöjohtaminen hotelli-, ravintola- ja matkailualalla (5 op)

Toteutuksen tunnus: LEA2HA003-3038

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
02.01.2024 - 22.03.2024
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
25.03.2024 - 17.05.2024
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 40
Koulutus
RUOKAT Ruokatuotannon johtamisen koulutusohjelma
Opettajat
Nina Vallin
Ryhmät
CONTACT
Lähitoteutus
Opintojakso
LEA2HA003

Arviointiasteikko

H-5

Aikataulu

25.3.-17.5.2024

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:

a. Lähiopetus/verkko-opetus ja siihen liittyvät tehtävät päivä-, monimuoto- tai intensiivitoteutuksena
b. Tentti ja oppimistehtävät

Oppimateriaalit

Kehusmaa, K. 2010. Strategiatyö: organisaation voimanlähde. Löytyy myös e-kirjana Haaga-Helian Finnan kautta.
Viitala, R. 2014. Henkilöstöjohtaminen: strateginen kilpailutekijä. Löytyy myös e-kirjana Haaga-Helian Finnan kautta.

Opetusmenetelmät ja ohjaus

Tämän moduulin osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavalla tavalla:
Lähiopetus 48 h
Itsenäinen opiskelu 77 h
Moduuliin sisältyy myös oman oppimisen arviointi (palaute e-lomakkeella)

Työelämäyhteydet

Vierailuluennoisijat, yritysesimerkit.

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Sovitaan kurssin alussa ja löytyvät Moodlen kurssialustalta

Kansainvälisyys

Strategiatyötä ja henkilöstöjohtamista tarkastellaan myös kansainvälisten esimerkkien ja hyvien käytäntöjen avulla.

Toteutuksen valinnaiset oppimistavat

W&S ja AHOT-näytöt

Oppimistehtävät

Tentti
Tuntitehtävät
HR-tehtävä

Arviointitavat

Tentti 40 %
Tuntitehtävät 20 %
HR-tehtävä 40 %
Moduuli arvioidaan käyttäen asteikkoa kiitettävä (5), erittäin hyvä (4), hyvä (3), tyydyttävä (2), välttävä (1), hylätty (0). Arviointikriteerit on esitetty asteikolla 1 - 3 - 5.

Go back to top of page