Strategiatyö ja henkilöstöjohtaminen hotelli-, ravintola- ja matkailualalla (5 op)

Toteutuksen tunnus: LEA2HA003-3037

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
12.06.2023 - 20.10.2023
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
23.10.2023 - 15.12.2023
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 40
Koulutus
MATKA Matkailun liikkeenjohdon koulutusohjelma
Opettajat
Nina Vallin
Ryhmät
CONTACT
Lähitoteutus
Opintojakso
LEA2HA003

Arviointiasteikko

H-5

Aikataulu

23.10.-15.12.2023

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:

a. Lähiopetus/verkko-opetus ja siihen liittyvät tehtävät päivä-, monimuoto- tai intensiivitoteutuksena
b. Tentti ja oppimistehtävät

Oppimateriaalit

Jylhä, E. & Viitala, R. 2019. Johtaminen: keskeiset käsitteet, teoriat ja trendit Löytyy myös e-kirjana Haaga-Helian Finnan kautta.
Viitala, R. 2021. Henkilöstöjohtaminen: keskeiset käsitteet, teoriat ja trendit. Löytyy myös e-kirjana Haaga-Helian Finnan kautta

Opetusmenetelmät ja ohjaus

Tämän moduulin osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavalla tavalla:
Lähiopetus 40 h + itsenäinen opiskelu 80 h tai itsenäinen opiskelu 125 h
Moduuliin sisältyy myös oman oppimisen arviointi (palaute e-lomakkeella).

Työelämäyhteydet

Yritysesimerkit.

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Tentin ajankohta sovitaan kurssin alussa ja tarkat päivämäärät löytyvät Moodlesta.

Kansainvälisyys

Strategiatyötä ja henkilöstöjohtamista tarkastellaan myös kansainvälisten esimerkkien ja hyvien käytäntöjen avulla.

Toteutuksen valinnaiset oppimistavat

W&S ja AHOT-näyttö, näytöistä tulee sopia opettajan kanssa ennen toteutuksen alkua

Oppimistehtävät

Tentti
Tuntitehtävät
HR-tehtävä

Arviointitavat

Opintojakson kokonaisarvosana määräytyy seuraavista osa-alueista:
Strategiatentti 40 p. - 40 %
Henkilöstöjohtamisen kehittämistehtävä 40 p. - 40 %
Tuntitehtävät 20 p. - 20 %
Yhteensä 100 p. - 100 %

Moduuli arvioidaan käyttäen asteikkoa kiitettävä (5), erittäin hyvä (4), hyvä (3), tyydyttävä (2), välttävä (1), hylätty (0). Arviointikriteerit on esitetty asteikolla 1 - 3 - 5.

Siirry alkuun