Strategiatyö ja henkilöstöjohtaminen hotelli-, ravintola- ja matkailualalla (5 op)
Toteutuksen tunnus: LEA2HA003-3037
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 12.06.2023 - 20.10.2023
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 23.10.2023 - 15.12.2023
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 40
- Koulutus
- MATKA Matkailun liikkeenjohdon koulutusohjelma
Arviointiasteikko
H-5
Aikataulu
23.10.-15.12.2023
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:
a. Lähiopetus/verkko-opetus ja siihen liittyvät tehtävät päivä-, monimuoto- tai intensiivitoteutuksena
b. Tentti ja oppimistehtävät
Oppimateriaalit
Jylhä, E. & Viitala, R. 2019. Johtaminen: keskeiset käsitteet, teoriat ja trendit Löytyy myös e-kirjana Haaga-Helian Finnan kautta.
Viitala, R. 2021. Henkilöstöjohtaminen: keskeiset käsitteet, teoriat ja trendit. Löytyy myös e-kirjana Haaga-Helian Finnan kautta
Opetusmenetelmät ja ohjaus
Tämän moduulin osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavalla tavalla:
Lähiopetus 40 h + itsenäinen opiskelu 80 h tai itsenäinen opiskelu 125 h
Moduuliin sisältyy myös oman oppimisen arviointi (palaute e-lomakkeella).
Työelämäyhteydet
Yritysesimerkit.
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
Tentin ajankohta sovitaan kurssin alussa ja tarkat päivämäärät löytyvät Moodlesta.
Kansainvälisyys
Strategiatyötä ja henkilöstöjohtamista tarkastellaan myös kansainvälisten esimerkkien ja hyvien käytäntöjen avulla.
Toteutuksen valinnaiset oppimistavat
W&S ja AHOT-näyttö, näytöistä tulee sopia opettajan kanssa ennen toteutuksen alkua
Oppimistehtävät
Tentti
Tuntitehtävät
HR-tehtävä
Arviointitavat
Opintojakson kokonaisarvosana määräytyy seuraavista osa-alueista:
Strategiatentti 40 p. - 40 %
Henkilöstöjohtamisen kehittämistehtävä 40 p. - 40 %
Tuntitehtävät 20 p. - 20 %
Yhteensä 100 p. - 100 %
Moduuli arvioidaan käyttäen asteikkoa kiitettävä (5), erittäin hyvä (4), hyvä (3), tyydyttävä (2), välttävä (1), hylätty (0). Arviointikriteerit on esitetty asteikolla 1 - 3 - 5.